Miért van az, hogy sok ember akkor sem ismeri be hogy müködnek a reformok, ha bizonyiték is van rá?
Itt egy jó példa erre, a videó végén KSH adatokkal támasztják alá hogy igazat mondanak,mégis perceken belül jönnek a rossz indulatú emberek és képesek mindent kiforgatni csak hogy kideruljon hogy a Fidesz rossz..
A kérdés NEM provokáció céljából lett kiírva, ezért értelmes érveket várok.
Nettó 105 ezer mint jómód? Jobb helyeken ekörül kap egy segédmunkás! Ismertem egy cigány srácot, az keresett havi nettó 95-100-at pedig csak "hozd ide vidd oda ássál árkot" munkákat csinált.
Nagyon szomorú lehet ha valakinek a 105 ezres éhbér az jómód. A lakhatási támogatás meg csak egy évig jár, aztán majd megnézheted a nemlétező jómódodat!
"Tipikus ostoba hozzáállás: a véleménye nem egyezik az enyémmel, akkor troll. Ha nem tetszik neki az ami nekem igen vagy amit én csinálok akkor is csak troll lehet. "
Ha kifejezetten kerülöd a normális, forrásokkal alátámasztott válaszokra való reagálást és csak ugyanazt hajtod.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!