Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy sok ember...

Miért van az, hogy sok ember akkor sem ismeri be hogy müködnek a reformok, ha bizonyiték is van rá?

Figyelt kérdés

Itt egy jó példa erre, a videó végén KSH adatokkal támasztják alá hogy igazat mondanak,mégis perceken belül jönnek a rossz indulatú emberek és képesek mindent kiforgatni csak hogy kideruljon hogy a Fidesz rossz..

[link]

A kérdés NEM provokáció céljából lett kiírva, ezért értelmes érveket várok.

2015. aug. 16. 23:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
80%
De jót etetitek ezt a trollt! :-D
2015. aug. 17. 07:25
 32/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert ugyanolyan shit az életük, mint elötte.
2015. aug. 17. 08:36
 33/42 A kérdező kommentje:

31/32 Időpont ma 07:25

Tipikus ostoba hozzáállás: a véleménye nem egyezik az enyémmel, akkor troll. Ha nem tetszik neki az ami nekem igen vagy amit én csinálok akkor is csak troll lehet.

Áruld már el miért lennék troll? Mert én nem követem az ellenzéki propagandákat?

2015. aug. 17. 10:33
 34/42 A kérdező kommentje:

"Én nem akarok youtube videókat nézniés nem is fogok hogy elhiggyem a reformok működnek. Én érezni akarom."

Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz ha te nem érzed.. Fidesz előtt munkanélküli voltam, sehova nem vettek fel hiába adtam le a jelentkezésem vagy száz helyre. Most meg lakhatási támogatást kapok hogy másik városban tudjak dolgozni, csak ez a támogatásom annyi mint régen a segély volt és emellett nem kamuzok NETTO keresek 105ezer forintot! Mindenre amire szükségem van meg tudom venni, márkás ruhák, számítógép amin tudok netezni, normális kaják, lapos tv, nem kell aggódnom hogy fizessem be a rezsit, néha még moziba is eljárok. Ez a magas életszínvonal nekem Fidesz előtt lehetetlen volt. A reformok igen is működnek, csak ki kéne nyitnotok a szemeteket és nem mindig azon siránkozni, hogy méé nincs itt német fizetés.. nagyon is élhető és jó ország ez, csak sok a nyugati szenny propaganda.. utána meg 10ből 8 ismerősöm jön haza külföldről, mert rájönnek hogy mégsem olyan jó szalagmunkát végezni és utána hazamenni a 12fős társasághoz akikkel alig tudja fizetni a 4szobás lepukkant albit a belvárostól 2órányira..

2015. aug. 17. 10:46
 35/42 anonim ***** válasza:
Te drogozol?
2015. aug. 17. 11:04
 36/42 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Mert a kommunisták nem támogatták ennyire a gyerek vállalást"

Mond neked valamit a Ratkó-korszak? Olvass utána a hatásainak!

2015. aug. 17. 11:20
 37/42 anonim ***** válasza:

# 36/36 Időpont ma 11:20

Te sem gondolod komolyan, hogy ő rájuk gondolt kommunisták alatt :-D

Böfögi ez a fityisz-mantrát mint annak a rendje :-D

2015. aug. 17. 12:51
 38/42 A kérdező kommentje:
Jó akkor egy kérdés: ha nem érzik úgy az emberek hogy működnek a reformok, akkor miért szavazatak ennyien a fideszre? Azt azért ne vitassa senki, hogy a Fidesz egy teljesen legális demokratikus szavazással került hatalomra másodszor! Milyen jogon vitatja azt bárki is, hogy a Fidesz alkalmas e, ha az emberek szavazták meg.. ja hogy mindenki ostoba szerinted, aki nem úgy gondolkozik mint te? És ne gyertek azzal hogy nem abszolút többséggel nyertek, mivel a rendszerváltás óta egyetlen hatalmon lévő párt sem nyert abszolút többséggel.. tartsátok tiszteletben a honfitársaitok döntését és véleményét. Ha úgy van ahogy az ellenzék magyarázza a propagandáiban, akkor mégis Miért lehet az, hogy több millió ember a saját bőrén érzi hogy javul az ország és másodszor is esélyt adtak a fidesznek?
2015. aug. 17. 13:09
 39/42 anonim ***** válasza:

"Tipikus ostoba hozzáállás: a véleménye nem egyezik az enyémmel, akkor troll. Ha nem tetszik neki az ami nekem igen vagy amit én csinálok akkor is csak troll lehet."

Ha a véleményeddel lenne bajom, azzal vitatkoznék! Azért gondolom (inkább remélem), hogy trollkodsz, mert egyértelmű, hogy amit írsz, az olyan könnyen megcáfolható vagy olyannyira nincs meg az ok-okozati viszony, hogy kétféle ember hiszi el: aki troll és jó röhög azon, hogy komolyan vesszük, és az alternatíva, miszerint tényleg annyira buta vagy, hogy elhiszed ezt! Ugye neked is jobb, ha bevallod, hogy troll vagy, az alternatíva sokkal rosszabb.

2015. aug. 17. 13:15
 40/42 Andizsuzsi ***** válasza:

" És ne gyertek azzal hogy nem abszolút többséggel nyertek"

Nem jövök, egyszerű többséget sem szereztek.

A Fidesz azért nyert újra, mert nincs jelenleg olyan párt, amelyik alternatívája tudott volna lenni.

2015. aug. 17. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!