Miért van az, hogy sok ember akkor sem ismeri be hogy müködnek a reformok, ha bizonyiték is van rá?
Itt egy jó példa erre, a videó végén KSH adatokkal támasztják alá hogy igazat mondanak,mégis perceken belül jönnek a rossz indulatú emberek és képesek mindent kiforgatni csak hogy kideruljon hogy a Fidesz rossz..
A kérdés NEM provokáció céljából lett kiírva, ezért értelmes érveket várok.
"a gyerekvállalási kedv nagyon is fontos mutató! Azt jelenti hogy a családok anyagilag megtehetik hogy több gyereket vállaljanak"
Afrikában még több gyereket vállalnak. Akkor ott most Kánaán van? (Érvet akartál, tessék)
Árnyalom az adatot:
Mindössze 49-cel több baba látta meg a napvilágot a fővárosban a 2014-es demográfiai többletből, amely 2811 főt tett ki országosan. A Dunántúl 858, míg a keleti országrész 1844 babával járult ehhez hozzá. A megyék közül Borsodban, Hajdú-Biharban és Szabolcsban vállaltak a korábbinál jóval több kisbabát. Borsodban az egy évvel korábbi 6652 helyett 7150 kisded született. A keleti országrészben Nógrád volt az egyetlen, ahol csökkent a születésszám. A Dunántúlon két megye fordult negatívba, Fejérben és Vasban kevesebb újszülött jött világra, mint egy évvel korábban. (forrás: Heti Válasz)
Szóval nem a prosperáló országrészek szaporodnak, hanem a szegregátum. Ebből ami a reformok hatása szerintem (3 éves GYED_GYES, adó- és járulékkedvezmények) az kb. a csökkenés lassulása, a növekedés az inkább a rejtett erőforrások részarányának növekedése miatt van.
Ezek az intézkedések jók voltak, de ettől még bárkire szavaznék, aki ezeket folytatja, de még bónuszként nem is lopja el a negyed GDP-t...
Akarunk értelmes rendszer videót linkel, amiben statisztikai adatokkal támasztják alá az Orbán-kormány sikertelenségét+leleplezik a kendőzetlen hazudozást, de közben mintha komolyan gondolná a dolgot. Nem tudok én kiigazodni rajtatok. És ez már jelent valamit...
"Poe's law is an Internet adage which states that, without a clear indicator of the author's intent, parodies of extreme views will, to some readers, be indistinguishable from sincere expressions of the parodied views."
13/14 Időpont ma 00:44
Én nem tudom ki ez az akarunk értelmes rendszert, én az eredeti videót néztem és akkor találtam a "neked ajánlott" videók között. Szerintem a KSH nagyon is hiteles és objektív forrás, tehát felesleges azzal jönnötök hogy már ezt is a Fidesz hamisítja meg ilyesmi!
"9es én nem értem ezt miért linkelted ez van a videó végében is, ott is látszik hogy tényleg 3700fővel emelkedett"
Akkor nézd meg még egyszer amit linkeltem.
Vagy segítsek? Pedig nincs eldugva az adat...
3700-zal növekedett a születések száma az előző évhez, 2013-hoz képest. Viszont 2009-hez képest 3500-zal, 2006-hoz képest pedig 6000-rel kevesebb. :D
Ez ugyanolyan vakítás, mint a " nő a GDP ".. persze, nőtt az előző egy-két évhez képest, de még mindig több mint 10%-kal alacsonyabb, mint a 2008-as GDP :D
De itt előttem már elég részletesen megfogalmazták, miért nem jó pusztán csak a születések számát alapul venni. Persze arra nem tudtál reagálni, nem baj.
" Szerintem a KSH nagyon is hiteles és objektív forrás,"
Az, főleg objektív. Kidobálunk pár elemet a vizsgálati kosárból és máris tudjuk bizonyítani, hogy nőtt a jólét... :D
# 16/16 Időpont ma 01:15
Miért? Létminimum alatt sem él már senki...
# 18/18 Időpont ma 01:24
Az általad linkelt KSH szerint 2010 óta vagyunk gödörben. Segítek, 2010 óta nem az MSZP van kormányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!