Miért van az, hogy sok ember akkor sem ismeri be hogy müködnek a reformok, ha bizonyiték is van rá?
Itt egy jó példa erre, a videó végén KSH adatokkal támasztják alá hogy igazat mondanak,mégis perceken belül jönnek a rossz indulatú emberek és képesek mindent kiforgatni csak hogy kideruljon hogy a Fidesz rossz..
A kérdés NEM provokáció céljából lett kiírva, ezért értelmes érveket várok.
21/21 Időpont ma 01:35
Jó akkor ha csak rossz indulatból tudod látni a dolgokat és picit sem tudsz örülni neki ha valami javul is azzal magadat írod le és nincs mit hozzátennem.. majd akik olvassák magukba eldöntik ki is az objektív és ki az aki csak rosszat akar látni!
Azért elfelejtetted azt a tényt, hogy ezt a számot sohasem önmagába vizsgálják, hanem a születést és a halálozást együtt
"Jó akkor ha csak rossz indulatból tudod látni a dolgokat és picit sem tudsz örülni neki ha valami javul is azzal magadat írod le és nincs mit hozzátennem.."
Megpróbáljam elmagyarázni mi a különbség az objektivitás és a rossz indulat között?
Te állítottál valamit, mi megcáfoltuk, általad elfogadható forrással mellékelve. Ebben mi a rossz indulat?
Itt egy korábbi kérdés, ott is forrásokkal alátámasztott választ adtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..
Gondolom akkor is sokan azt fogják hajtani, hogy a reformok működnek, ha 15 év múlva is ugyanitt fogunk tartani...
Ez valóban egy pozitív hír viszont, mint írtam korábban, hogyha a halálozást is mellé tesszük, akkor már nem olyan fényes, márpedig szorosan összefügg a kettő. Amúgy a reformok nem csak erről szóltak és szerintem ez az a része amivel az emberek nem is foglalkoztak.
Durván 3 és fél éve van egy kormánynak úgy cselekedni, hogy ne kezdődjön el a választások előtti kampány. A kormány cselekszik aztán választások előtt az emberek átgondolják, hogy jobban élnek a kormány döntései miatt, hasznos dolgokat hozott létre a kormány, majd meghallgatják a jelöltek programjait és választanak. Amúgy az ellenzék dolga az, hogy kritizáljon(ha rosszul tudom, kérlek mutass ellen példát Magyarországról), ha olyan döntéseket hoz, amivel nem ért egyet. Szerintem felesleges alig egy év után már, mindenhol hirdetni, mert ha valójába működnek, azt az emberek észre fogják venni a hétköznapi életbe.
Kérdezem én, mért készülnek a szociális ágazat dolgozói országos munkabeszüntetésre ősztől. Miért tüntetnek hónapok óta a kórházi nővérek és ápolók. Az igazságnak mindig két oldala van és néha meglehet vizsgálni azt is ami nem felénk esik.
Jó ez a videó lehet hogy nem a legjobb példa volt, mondom csak youtube ajánlott videója, de azért ha megnézed te is a magyar kormány hivatalos youtube csatornáját, ott napi szinten sok ehhez hasonló információ van, azért az elég súlyos vád ha azt állítod Hogy mind hazugság!
Egyébként a halálozás csak az elmúlt évtizedek rossz politikáját mutatja, azt hogy a mostani legidősebb generáció utáni generációban (akik a kommunizmusban születtek) kevés volt a gyerek.. majd 50 év múlva fog meglátszani a Fidesz mostani politikájában a sok most született gyerek
"ott napi szinten sok ehhez hasonló információ van, azért az elég súlyos vád ha azt állítod Hogy mind hazugság! "
Hát ha nekem nem hiszel, húzd ki a fejed a nemesebbik testrészedből és járj utána magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!