Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek miért gondolják...

Egyesek miért gondolják hogyha leírom a negatív véleményem/kritikám egy eszmével kapcsolatban, akkor egyből uszítok és gyűlölködök?

Figyelt kérdés

Több helyen leírtam a negatív kritikám a liberalizmus/kommunizmus ellen.

Erre mindenki nekem ugrott...Hogy én lázítok, terelek, hazudozok, unalmas provokatív kérdéshalmazokat írok stb. stb.

Pedig nekem eszembe sem jutna bántani senkit sem aki liberális!

Nem akarok ártani senkinek sem, és nem akarok gyűlölködni irántuk!

Ők is ugyanolyan emberek mint bárki...

Inkább kitörném a kezem minthogy megverjek valakit csak, mert liberális.

"A gyűlölet olyan, mint a lappangó rákos megbetegedés, szétmarja a személyiséget, és eleszi az élethez szükséges egységet. A gyűlölet elpusztítja az ember érzékét az értékek iránt és az ítélőképességét. Arra készteti, hogy a gyönyörűt visszataszítónak lássa, a visszataszítót pedig gyönyörűnek, arra készteti, hogy összetévessze az igazat a hamissal, és a hamisat az igazzal."

"Sötétséget sötétséggel elűzni nem lehet, csak a fény teheti azt. A gyűlöletet nem űzi ki a gyűlölet, csak a szeretet teheti azt."

"Az embernek egy olyan módszerrel kell felülemelkednie minden emberi konfliktuson, amely elutasítja a bosszút, az agressziót és a megtorlást. Ennek a módszernek az alapja a szeretet."

"Nincs nagyobb erő a szeretetnél. Legyőzi a gyűlöletet, mint a fény az éjszakát." Martin Luther King

[link]

2015. aug. 16. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Kedves 'Rasztás Dzsimi' valljuk be ha te kiírsz kérdést, akkor mindig szinte provokatív és a véleményed írod le. Nem kimondottan akarod hogy egyfajta beszélgetés vagy a dolog megfejtése legyen a cél csak hogy uszíts. (Most több kérdésed is tudnám linkelni ide.) És most azért írod hogy: "Pedig nekem eszembe sem jutna bántani senkit sem aki liberális!" Még is szinte mindig így van a kérdésedben hogy "ballibsik". Nem vagyok liberális sem ilyen más, de nagyon unalmas és agyzsibbasztó hogy te mindig csak olyat tudsz felhozni ami kicsit azt az oldalt bántják.
2015. aug. 16. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Átérzem a problémád. Én például liberális vagyok, és a szélsőjobboldaliakat szoktam kritizálni. Ugyanazt kapom amit te.
2015. aug. 16. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
24%

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__712..

Undorítónak nevezni embereket, mert tájékozatlan vagy usztás (azt meg se említem, hogy a liberálisok nem gyűlölködnek, bár ja a jobboldalnál ha valaki nem szereti a nácizmust meg a szélsőségeket az már egyenlő a gyűlölködéssel)

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__712..

Itt a másik nem gyűlölködő kérdésed, melyben külön zseniális, hogy csak magyar vagy keresztény ember lehet becsületes.

2015. aug. 16. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Rasztás! Most azt várod önsajnálatod meghasson? Egy provokátor vagy, szinte minden kérdésed lényege hogy szitkozódj. Egy pozitív kérdésed nem láttam még tőled. Szóval jót nevettem most ezen az írásodon! Egy könnycsepp is elmorzsolódott a szemem sarkában...
2015. aug. 16. 15:36
 15/15 A kérdező kommentje:

# 13

Nem embereket, hanem tulajdonságokat és viselkedéseket neveztem undorítónak.

"a liberálisok nem gyűlölködnek"

Na nehogy má... Kapásból egy csomó 444, index, rosszabbik stb. cikket tudnék belinkelni ahol a magukat liberálisnak valló emberkék gyűlölködnek...

Olvasgasd csak ezt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7041..

"jobboldalnál ha valaki nem szereti a nácizmust meg a szélsőségeket az már egyenlő a gyűlölködéssel"

Az csak max néhány bőrfejű idiótánál...

Viszont hányszor volt olyan, hogy nemzeti emberek le lettek nácizva, mert nem értettek egyet a liberálisokkal.

++++++++++++++++

"Itt a másik nem gyűlölködő kérdésed, melyben külön zseniális, hogy csak magyar vagy keresztény ember lehet becsületes."

Ilyet sem írtam.

Még csak azt sem írtam, "romák", "melegek" vagy "menekültek".

Külön kihangsúlyoztam, hogy roma "késelők", "magamutogaó és meztelenkedő" meleg, "lakásért ordibáló" menekültek.

2015. aug. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!