Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten mennyire biztonságo...

Budapesten mennyire biztonságos most lakni?

Figyelt kérdés

Bevallom, leginkább a menekültekre gondolok, pl ha éjszaka összefut egy 22 éves lány egy nagy csapattal az lehet para? Volt valakinek itt hasonló élménye. Egy pár éve már laktam ott, de szeptembertől megint odaköltözök. A 11. kerben fogok lakni, napközben leginkábv az 5-6-13. kerületekbe fordulok meg, de éjszaka bulizni végülis bármerre mehetek..és nagy valószínűséggel egyedül jövök haza. Pl ha a Budapest Parkba megyek és onnan úgy jövök haza hogy a Boráros téren átszállok akkor már óvatosnak kell lennem?

Kérlek ne figurázzatok ki, én egy kis faluban lakom még ahol egy menekült sincs és nem tudom mire számíthatok tőlük.

2015. aug. 12. 07:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ne nezd a M1 hiradot, mert kimossa az agyadat. A menekultektol nagysagrendekkel nagyobb biztonsagban vagy, mint a helyben lako... hogyismondjam rejtett eroforrasoktol. Ejszaka egy 22 eves lany egyebkent se maszkaljon egyedul, mert abbol baj lesz..
2015. aug. 12. 07:45
 2/18 A kérdező kommentje:
sajnos minden ismerősöm ellenkező irányban lakik mint én, de anno is mindig egyedül mentem haza, eszembe sem jutott félni valahogy. 4-6al elmentem az újbuda kp-hoz és ha éjfél után értem oda akkor sétáltam még vagy 20 percet. most is ugyanott fogok lakni, tehát hasonló lesz a helyzet, csak azóta félősebb vagyok.
2015. aug. 12. 07:51
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha éjszaka jársz egyedül bulizni, és onnan egyedül haza, a lelked nagyon nagy veszélyben lesz. Nem a menekültektől. Nagy ez a város, nagy sötét lehúzó erőkkel, ezek főleg a szórakoztató helyeken és környékén bugyborékolnak fel a föld mélyéből.
2015. aug. 12. 08:10
 4/18 anonim ***** válasza:
27%
A menekültek lehet napok óta nem ettek. Rendszeresen éheznek. Ide érkezve is stabilan nyomorognak. Egy legyengült ember, aki alig tud járni mégis hogy áérthet neked?
2015. aug. 12. 08:15
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Éjszaka leginkább a magukat agresszívvá ivó fehér hülyegyerekektől kell tartanod, na meg ahogy fentebb mondták, azoktól a bűnöző elemektől, akik ilyenkor bújnak elő.

A kartonlapokon alvó kisgyerekektől és nem érzem magam túlságosan veszélyben. Egyébként koncentráltan vannak jelen, szóval legfeljebb kerüld el azokat a részeket, ahol csöveznek a menekültek. De ezek forgalmasabb helyeken vannak, ami éjszaka amúgy is tele van emberekkel. Nem ott fog baj érni, hanem a mellékutcákban.

2015. aug. 12. 08:20
 6/18 A kérdező kommentje:
hát azért láttam videókat meg meséltek pesti ismerősök, nincsenek azért annyira legyengülve...jó lehet, hogy vannak olyanok is, de ha bántani akarnak akkor semmi esélyem ezt tudom. Csak mivel én még nem futottam össze eggyel sem, így nem tudom, hogy agresszívek-e. az a baj, hogy a két "párt" teljesen mást mond. az egyik azt mondja, hogy követelőznek, agresszívak, mocskosak. a másik meg hogy szerények, gyengék, félnek. én meg csak ezekre tudok alapozni, saját tapasztalatom nincs.
2015. aug. 12. 08:21
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
A cigányoktól és a betolakodóktól is jogosan félhetsz. Az hülyeség, hogy a betolakodók napok óta nem ettek. Egyrészt tele vannak pénzzel, másrészt az agymosott, magyarellenes libsik állandóan hordják nekik a kaját (aminek a felét kidobják). Egyszóval ne mászkálj éjszaka egyedül!
2015. aug. 12. 08:29
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Azért menekültek, mert tele vannak pénzel Istenem -.-
2015. aug. 12. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld megérteni, nem az átutazó vándoroktól vagy veszélyben, hanem a szórakoztatóhelyektől, melyekhez képest a disznóól egy szellemi, magas-szintű, értékes kulturális hely.
2015. aug. 12. 08:32
 10/18 A kérdező kommentje:
08:29 nem is azért menekültek mert szegények. Tudod mennyi pénz kell hogy ekkora utat megtegyenek? Azért menekültek mert menekülnek a háború elől. És ezt inkább a gazdagabbak tehetik meg.
2015. aug. 12. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!