XIV. Kerület, Zugló milyen hely? Biztonságos? "Gazdag -negyed", teljesen átlagos vagy gettós?
Hát ja. A 4 emeletes régi építésű gettós (Szugló utca környéke, Várna u. Pillangó park stb),
A panelos rész (Füredi ltp) proli vagy szerencsétlen fiatalok elsősorban.
A belváros felé, a Thököly út felé kicsit polgáribb, némi arab vegyítékkel
A XVI. kerület felé eső rész (Mogyoródi út keleti fele, Miskolci út) kertes, polgári. Még ez a legfaszább. Csak a telkek aprók általában, de nem mindenhol.
Felkapott, de ne menj oda ha ingyé adnák a lakást akkor se.
A Pascal pl. temetőre épült, és lehetne még ezer meg egy negatív dolgot írkálni. Soha nem mennék oda lakni.
XIV.ker
Alsórákos:Nyugodt kellemes rész jó állapotú épületek. Szerintem ez a legjobb. 10/10
Herminamező:Ez a "puccosabb" környék. Itt van a Liget is igy értelemszerűen magasabbak az árak is. Viszonylag több a roma(nem vagyok rasszista). 7/10
Istvánmező:Kb. Ugyanolyan mint Herminamező. 7/10
Kiszugló:Nem tul nagy terület mint azt a neve is sugallja de amugy nem rossz. Talán a Szugló utca az ami nagyon ramatty allápotú. De amugy egész jó 7.5/10
Nagyzugló:Dédnagyapám hosszú ideig lakott itt.(Egressy út)Szerintem okés városrész Egressy út-Róna utca-Fogarasi út szakasz teljesen jó. 9/10
Rákosfalva:Itt inkább a fiataloké a terep. Szerintem okés városrész nyugis szép barátságos. Holtversenyben Alsórákossal 10/10
Törökőr:Nagyon rosszak az épületek állapota. Nyomasztó környék. Viszonylag nagyobb a gettó aránya. Pillangó Park és a Törökőr utca nem rossz 5.5/10
Szerintem ha olyan részen akarsz lakni ahol huszonévesek vannak költözz Rákosfalvára. Ha inkább ott ahol az idősebbek vannak többségbe akkor Alsórákos azon része ahol a 77-es és 82-es troli jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!