Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja a Jobbiknak az...

Mi a baja a Jobbiknak az egész RTL klub és TV2-vel?

Figyelt kérdés

Azt tudom énis hogy hamis hazug és elferdített híreket adnak.

És győzike meg pákó féle műsorokkal mossák az emberek agyát!

Ezeket be is kéne tiltani!

De mi baja van Vona Gábornak a Barátok közttel például?

Teljesen jó műsor kikakpcsolódásra tökéletes!

vagy pl: Jóban roszban

Már Uram bocsássa ha este haza jövök a munkából holt fáradtan akkor kikapcsolódásképp nem a Magyar történelmet fogom tanulmányozni hanem pl igényes sorozatokra lazítok

Miért kéne betiltani?

Vagy pl az unokatesóim imádják a disney klubbot hétvégén az RTL Klubbon! A Walt Disney mesék a legjobb kikapcsolódást biztosítják, sokat lehet belőle tanulni, és nagyon szépek (HANGSÚLYOZOM: A Klasszikus Disney mesék a 60-70-80-as évekből)

Nem a csatornákat kéne betilltani hanem egy-két adást

2010. márc. 8. 18:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy rakás trágyadomb mindegyik... ahogy a sláger, és a danubius is volt. Habár azoknak az utódjai sem lettek jobbak, hiszen ugyanazok a belfékek a műsorvezetők...
2010. márc. 8. 21:03
 32/40 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem mindent elmond a Jobbik terveiről és színvonaláról, hogy csak akkor lenne képes bárki is az ő műsoraikat nézni, ha előtte minden más tévé adót lerombolnának.

Amúgy meg jó, hogy pont ők döntik el, hogy mi teremt értéket és mi nem. Bár speciel ez is egy holt fölösleges vita, mert soha nem lesz alkalmuk se lerombolni, se megszüntetni egy tévét sem.

2010. márc. 8. 22:17
 33/40 anonim ***** válasza:

Pl ez a baj:

[link]

2010. márc. 8. 22:37
 34/40 anonim ***** válasza:
A Mónika csak egy műsor, ők meg az egész adót meg akarják szüntetni.
2010. márc. 8. 23:19
 35/40 anonim ***** válasza:

Én se csípem a Mónika-show és Győzike és hasonló színvonalú műsorokat, de őszintén remélem, hogy odáig nem fajul a jobbik törekvése, hogy egy jogállamban be tudja tiltani.

A megoldás nagyon egyszerű:

Van sok más csatorna, el kell kapcsolni, ha nem tetszik, ennyi.

Mónika show idejére én is elkapcsolok. Miért okoz ez problémát sokaknak?

2010. márc. 9. 08:22
 36/40 anonim ***** válasza:
80%
Az rtlklub és a tv2 közösen h*lyítette el a magyarságot, az mszp és az szdsz csatornái, évek óta azon vannak, hogy lejárassák a hazafiakat, a hazafias gondolkodást. A bűnözőket,c*gányokat,négereket,drogosokat,zsi*ókat,ku*vákat,bu*ikat meg támogatják és népszerűsítik. Ez lenne Magyarország? az rtlklub és a tv2 azt akarja, hogy Európa ezt higyje...
2010. márc. 9. 13:14
 37/40 anonim ***** válasza:
36%
Az is jó kérdés, hogy Vona meg a többi magyarkodó miért nem az Echót, a Hírtv-t meg a "JewTube"-on működő Jobbik Tv-t nézi, ha a fent említett kereskedelmi csatornák nem tetszenek nekik. Kapcsoljanak át. Ha nem találják a gombot, szívesen megmutatom nekik.
2010. márc. 9. 14:04
 38/40 anonim ***** válasza:

"A Mónika csak egy műsor, ők meg az egész adót meg akarják szüntetni."

Szerintem kb a többi műsor is hasonló színvonalú, szellemileg és lelkileg igénytelen, buta embereknek való, illetve az emberek buták lesznek tőle. Különben sem értem, hogy pl. közülünk, akiknek van internete meg egyéb más lehetősége, hogy tájékozódjon, egyeseket mi visz rá, hogy egyáltalán bekapcsolják a tv-t? Vagy legalábbis mi olyan van az rtl kubon vagy a tv2-n, ami miatt érdemes? Barátok közt, Jóban rosszban? Ezek igényes sorozatok? Nem azok, bár ezekkel még olyan nagy baj nincs, ha valakinek ez jól esik, fogyassza. Szerintem Vonának sem ezzel van baja, és nem is elsősorban azzal, hogy esetleg a Jobbik keveset szerepel. És a "betiltjuk az egészet" is némi túlzás: erre felfigyeltek. De az hogy mindennap főműsoridőben meztelen nőket mutogatnak, mert ez hozza a nézettséget, illetve mostanában már melegeket - mást akartak írni, csak a trágárszűrő nem engedi - népszerűsítenek, mert ezek olyan jópofák, meg viccesek. Most őszintén, nem szégyellitek magatokat, hogy ezt akarják nektek eladni? Mert én igen, hogy erre van igény. Meg a híradó megint egy külön kategória rajta. Külföldi semmitmondó hírek, meg hogy hány pandamaci született az állatkertben, utána pedig derüs estét, jöhet a vacsoracsata.

2010. márc. 10. 16:07
 39/40 bumbi02 ***** válasza:

má nem azé, de csak felénk terjedt el ez az uj találmány hogy több csatorna is van a tvn? nem hinném..

akinek nem tetszik az rtl klubb az ne nézze, akinek meg tetszik az mér ne nézhesse? én se szeretem a lifenetworkot, meg a vivát, és még sok más csatornát... azt mé nem szüntetik be?

2010. márc. 10. 18:03
 40/40 anonim ***** válasza:
Kurucz tv, Barikád tv, Jobbik tv :D XD
2010. márc. 14. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!