Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja a Jobbiknak az...

Mi a baja a Jobbiknak az egész RTL klub és TV2-vel?

Figyelt kérdés

Azt tudom énis hogy hamis hazug és elferdített híreket adnak.

És győzike meg pákó féle műsorokkal mossák az emberek agyát!

Ezeket be is kéne tiltani!

De mi baja van Vona Gábornak a Barátok közttel például?

Teljesen jó műsor kikakpcsolódásra tökéletes!

vagy pl: Jóban roszban

Már Uram bocsássa ha este haza jövök a munkából holt fáradtan akkor kikapcsolódásképp nem a Magyar történelmet fogom tanulmányozni hanem pl igényes sorozatokra lazítok

Miért kéne betiltani?

Vagy pl az unokatesóim imádják a disney klubbot hétvégén az RTL Klubbon! A Walt Disney mesék a legjobb kikapcsolódást biztosítják, sokat lehet belőle tanulni, és nagyon szépek (HANGSÚLYOZOM: A Klasszikus Disney mesék a 60-70-80-as évekből)

Nem a csatornákat kéne betilltani hanem egy-két adást

2010. márc. 8. 18:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is csak a Maunika-sau és társai szorulnának betiltásra. De a minimum az, hogy ha ragaszkodnak hozzá, akkor legalább este 10-11 után adják, amikor a gyerekek és a normálisabbjai már nem óhajtanak tévét nézni (ill. gyerekek esetében: nem nézhetnek).

A Donald kacsa, Mickey egér és hasonló mesék igenis valók a gyerekeknek, lehetne belőlük minden délután pl. a Mónika show műsoridejében egy jó egy-másfél órás összeállítás. A Barátok közttel nekem semmi bajom, bár én nem nézem (én úgy egyáltalán tévét sem nézek; valahogy nem kelti fel az érdeklődésem).

A politikát pedig pártatlanul érintsék (tudom, hogy nem lehet teljes pártatlanságot elvárni, de azért azt ne, hogy a Jobbikról direkt nem szólnak egy szót sem, vagy ha nagyon muszáj, akkor is szidják őket, a Fideszt és az MSZP-t viszont napi szinten emlegetik).

2010. márc. 8. 18:34
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Vagy nézzük például a Fókusz című műsort. 12-es karika van rajta, szinte minden gyerek látrhatja, és minden nap félmeztelen nőket mutogatnak...
2010. márc. 8. 18:35
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a Barátok Közt nagyon értelmes műsör...

őőőőöööööőőőőőöööööö blblbrrrrööööhhhhőőőőő

2010. márc. 8. 18:37
 14/40 anonim ***** válasza:
Kérdező: Neked a 2 adó már kimosta az agyad....
2010. márc. 8. 18:38
 15/40 anonim ***** válasza:
58%
De akik szerint annyira sz.r a barátok közt, akkor azok milyen műsorokra vágynak?!Sztem az amerikai sorozatok sokkal rosszabbak, mind egyformák, és már évek óta ugyanazokat vetítik.Komolyan mondom, egy Brazil sorozat is izgalmasabb, mint a rém rendes család x-edik része, amit már kb. 20-szor láttam életembe.
2010. márc. 8. 18:38
 16/40 anonim ***** válasza:
36%

Vonának nemcsak az RTL-Klubbal, meg a TV2-vel van baja, hanem az ATV-vel is. Pedig abban sem Mónikasó, sem Józsibarát nincsen. Valószínűleg nehezményezi, hogy ezeken az adókon nem mutatják a Jobbikot éjjel-nappal, és egyes műsorokban (pl. Heti Hetes, Újságíróklub, A szólás szabadsága) nyíltan kimondják a "másik oldal" véleményét is róluk. Humorérzéke amúgy is nulla szegénynek, olyanról meg, hogy véleményszabadság, még hallani sem hallott. Úgy képzeli el a világot, hogy az egy darab nemzeti adónak a párt és kormány szája íze szerint kell működnie, a többit pedig le kell rombolni. Akárcsak a fejlett és szabad mintaállamokban, mint például Irán.

Mindezt a harmadik évezredben, amikor csatornák tucatjai közt válogathat már az egyszerű kisnyugdíjas is. Ha ennyire nem tetszik neki a kereskedelmi média kínálata, csináljon egy turultévét, és kiderül, mennyien kíváncsiak rá, elődkére, hisztikére, meg az ősmagyar bohóckodásaikra.

2010. márc. 8. 18:39
 17/40 anonim ***** válasza:
62%

nem azt mondom h a bk értelmes műsör. van benne sok hülyeség. sokat lehet rajta röhögni h milyen hülyék az emberek, de ez is a szórakozás része.

amugy mónika, fokusz és a többit télleg ki lehetne venni a műsorból.

2010. márc. 8. 18:39
 18/40 anonim ***** válasza:
83%

Ennyi erővel tiltsuk be a kuruc.info-t. Miért?

- népbutítók (mindig egy szemszögből nézi a dolgokat)

- cigánybűnözést pártolók (elhallgatás útján)

- politikusbűnözést pártolók (Budaházy, bár ő nem lesz soha politikus)

- kőkeményen Jobbik pártiak

- a hírműsoraik durván ferdítenek, csúsztatnak, valójában csak szélsőjobboldali propagandának felelnek meg

Nem értelek?

20 évig ez ment amit leírtál!

Betiltották a kurucot ezért ment ki egy külföldi szerverre.

A cigány bűnözés eltusolásának évtizedes múltja van.

A Jobbikot ott tiltják ahol tudják!

A médiák TV 100% ellenzéki a Jobbik számára.

A rádiók 95% a.

Az internet 80% a .

Te pontosan leírtad a valóságot.

2010. márc. 8. 18:47
 19/40 anonim ***** válasza:
15%
jobbikot eddig hol tiltották ?
2010. márc. 8. 18:48
 20/40 anonim ***** válasza:
94%

jobbikot eddig hol tiltották ?

Van szereplési lehetősége?

Titkolták, mert valakiről folyamatosan hazudni az nem megmutatás, hanem eltitkolása a valóságnak.

Miért nem hívnak be egy Jobbikost ha a Jobbikról van valami negatív 99% ban csúsztatott hír?

Az lenne a minimum ha a tájékoztatás és nem a hazugság lenne a cél!

2010. márc. 8. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!