Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja a Jobbiknak az...

Mi a baja a Jobbiknak az egész RTL klub és TV2-vel?

Figyelt kérdés

Azt tudom énis hogy hamis hazug és elferdített híreket adnak.

És győzike meg pákó féle műsorokkal mossák az emberek agyát!

Ezeket be is kéne tiltani!

De mi baja van Vona Gábornak a Barátok közttel például?

Teljesen jó műsor kikakpcsolódásra tökéletes!

vagy pl: Jóban roszban

Már Uram bocsássa ha este haza jövök a munkából holt fáradtan akkor kikapcsolódásképp nem a Magyar történelmet fogom tanulmányozni hanem pl igényes sorozatokra lazítok

Miért kéne betiltani?

Vagy pl az unokatesóim imádják a disney klubbot hétvégén az RTL Klubbon! A Walt Disney mesék a legjobb kikapcsolódást biztosítják, sokat lehet belőle tanulni, és nagyon szépek (HANGSÚLYOZOM: A Klasszikus Disney mesék a 60-70-80-as évekből)

Nem a csatornákat kéne betilltani hanem egy-két adást

2010. márc. 8. 18:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%

Igazad van!

A régi disney mesékkel semmi baj nincs nagyon szépek és tanulságosak! A mostaniakban már sok az erőszak!

Sőt a mai mesék tele vannak erőszekkal!

Én imádom a hazámat de nem csak a Magyar népmesék létezik a világon!

Sok más igényes és szép rajzfilm van!

Jobbikos

2010. márc. 8. 18:17
 2/40 anonim ***** válasza:
82%

"Már Uram bocsássa ha este haza jövök a munkából holt fáradtan akkor kikapcsolódásképp nem a Magyar történelmet fogom tanulmányozni hanem pl igényes sorozatokra lazítok "

IGÉNYES?

na ne már. amúgy meg ezeken kívól nem csak történelmi dok. film van csak az átlagember érdeklődési köre ennyire beszűkült. ezért olvasottabb a bulvárlap is mint a napilapok. (blikknek 300.000, míg a 4 napilapnak együtt nincs ennyi)

2010. márc. 8. 18:19
 3/40 A kérdező kommentje:

bocsi de holt fáradtan nehéz koncentrálni és a pl.: a barátok közt jó kikapcsolódásra!

Írja már le nekem valaki mi a baj a barátok közttel a jobbikosoknak és Vona Gábornak?

2010. márc. 8. 18:23
 4/40 anonim ***** válasza:
63%

demagóg kérdés...

hogy csak pár problémát említsek

- népbutítók (és itt most nem arra gondolok, hogy állandóan kulturális műsorok legyenek, de NÉHA azért az se ártana)

- cigánybűnözést pártolók (elhallgatás útján)

- politikusbűnözést pártolók

- 8 évig kőkeményen MSZP SZDSZ pártiak voltak

- a Jobbikot még a mai napig is nagyrészt elhallgatják

- a hírműsoraik durván ferdítenek, csúsztatnak, valójában csak liberális propagandának felelnek meg

tehát egyáltalán nem közérdekűek, ezért a jobbik szerint (nagyon helyesen) nincs létjogosultságuk

2010. márc. 8. 18:24
 5/40 anonim ***** válasza:
58%

1, Vagy politizálnak, de akkor pártatlanul, vagy nem, hiszen a politikai hirdetéseket fel kell tüntetni.

2, Nem csak a közízlést, hanem annak a formálásában is kiegyensúlyozottnak kellene lenniük. Mert hatalmas a felelősségük!

2010. márc. 8. 18:26
 6/40 anonim ***** válasza:
90%

*

"Írja már le nekem valaki mi a baj a barátok közttel a jobbikosoknak és Vona Gábornak?"

hát engem vallatni lehetne vele... (ízlés kérdése) bár mint leírtam van ott bőven más probléma a BK-en kívül is

2010. márc. 8. 18:26
 7/40 anonim ***** válasza:
34%

Ennyi erővel tiltsuk be a kuruc.info-t. Miért?

- népbutítók (mindig egy szemszögből nézi a dolgokat)

- cigánybűnözést pártolók (elhallgatás útján)

- politikusbűnözést pártolók (Budaházy, bár ő nem lesz soha politikus)

- kőkeményen Jobbik pártiak

- a hírműsoraik durván ferdítenek, csúsztatnak, valójában csak szélsőjobboldali propagandának felelnek meg

2010. márc. 8. 18:29
 8/40 anonim ***** válasza:
42%

énse értem mi a baj a barátok közttel.

énse akarok munka után este fáradtan minden nap magyar történelmi műsorokat nézni vagy vona beszédeit hallgatni

2010. márc. 8. 18:29
 9/40 anonim ***** válasza:
9%
Bocsánat, a kuruc nem cigány, hanem magyarbűnözés pártoló.
2010. márc. 8. 18:30
 10/40 anonim ***** válasza:
54%

Mi a baj a Barták Közttel?

Hát lássuk csak, butítja a népet...

2010. márc. 8. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!