Mi a baja a Jobbiknak az egész RTL klub és TV2-vel?
Azt tudom énis hogy hamis hazug és elferdített híreket adnak.
És győzike meg pákó féle műsorokkal mossák az emberek agyát!
Ezeket be is kéne tiltani!
De mi baja van Vona Gábornak a Barátok közttel például?
Teljesen jó műsor kikakpcsolódásra tökéletes!
vagy pl: Jóban roszban
Már Uram bocsássa ha este haza jövök a munkából holt fáradtan akkor kikapcsolódásképp nem a Magyar történelmet fogom tanulmányozni hanem pl igényes sorozatokra lazítok
Miért kéne betiltani?
Vagy pl az unokatesóim imádják a disney klubbot hétvégén az RTL Klubbon! A Walt Disney mesék a legjobb kikapcsolódást biztosítják, sokat lehet belőle tanulni, és nagyon szépek (HANGSÚLYOZOM: A Klasszikus Disney mesék a 60-70-80-as évekből)
Nem a csatornákat kéne betilltani hanem egy-két adást
"""""""""" a hírműsoraik durván ferdítenek, csúsztatnak, valójában csak liberális propagandának felelnek meg
tehát egyáltalán nem közérdekűek, ezért a jobbik szerint (nagyon helyesen) nincs létjogosultságuk """""""""""
Ez nagyon durva hallod !! Nem a csúsztatást pártolom, de a liberális propagandát nagyon is mivel még manpság is sajnos sok a szűkagyú ember, márpedig csak a liberalizmus szellemében lehetséges bármit elképzelni napjainkban.
Mert politikailag független mint a Heti hetes.
Színvonalas mint a Gyözike.
Értéket teremt mint a Vacsoracsata.
És végül mert megnyugtató mint a Híradó.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:01
Tudod, egy csatorna elindítása nem pár millióba kerül...
vonáék azt tervezik hogy eltörölnek tvadókat?
nem mostanában történt egy hasonló rádió ügy? amit szeretnek az emberek azt politikai okokból megváltoztatják, nem kis felhördülést keltett, most akkor az emberek véleményét kell képviselnie a kormánynak, vagy kampánytvt csinálni,
véleményem szerint a lakosság nagy részének 4 évente jut eszébe politizálni esetleg az év többi részében csak szórakozásból kapcsolja be a tvt
Nagyon érdekes,hogy szinte mindenki leosztja a két csatornát,de lefogadom mindegyikőtök szokta nézni a fennt említett csatornákat...persze most mindenki azt fogja írni,hogy nem is néz tévét stb..
szánalmasok vagytok...
megláttam a honlap tetején a részeg kakukkot, ez mindent elmond a honlapról és annak hitelességéről.
kakukk az egyetlen madár aki kitúr más madarakat a fészkükből és ő odaköltözik. egy részeg kakukkra már nem is mondok semmit.
én sem értem, bár csodálom senki se jött még azzal h zsidótv... nah mind1
a kuruc sokkal jobban ferdit mint az rtl vagy a tv2.. am sztem is inkább csak a müsorokat kéne cserélni (monika showt pl) de h ha még sokak szerint hülye sorozat is a barátok közt és hasonló szappanoperák, sorozatok kellenek mert mi lenne helyettük? Vona-show? gárdisták bemennek és elmesélik hogy multkor a szomszéd cigánnyal összevesztek vmin és bunyo a studioban?
nem népbutitóak a sorozatok, nem tom mi bennük a népbutitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!