Elegem van ebből a politikából ami magyar országban megy! Ti mit gondoltok a mai magyar országról?
"Menjetek visszafoglalni Erdélyt és Kárpátalják, büszke magyar harczosok, úgyis túl sok van belőletek"
Ezt nekem címezted?
Igen büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok problémád van ezzel?
Ha meg túl sok van túl sok van szerintetek belőlünk annak örülnék is de nagyon kevés ember van aki megérti a hungarizmus valódi lényegét is amelett, hogy annak vallja magát!
Te valami balliberális hazaáruló lehetsz az írásod alapján de előbb-itóbb meglakoltok tetteitekért!(valamikor biztos)
13:03-as
Igen ám, de a termőföldeket a Fidesz elosztogatta a nagy haveroknak, ráadásul INGYEN!!!
Valamelyik magyar város polgármesterének Orbán egy több száz hektárnyi területet adott INGYEN, 90 ÉVRE!!!
13:22-es: előző vagyok. Így igaz! Ezért írtam, hogy a politikai vezetés miatt tartunk itt. Szerintem sok józan átlagember is jobban elvezette volna az országot ! De nem! Mindent átitat a mérhetetlen korrupció, a nepotizmus* Megfelelő, ésszerű vezetéssel valóban szárnyaltunk volna, és nem csak a Fidesz plakátok mondanának ilyet ...
(*A nepotizmus a hatalmi pozíciók (és a vele járó előnyök: vagyon, befolyás stb.) olyan elosztása, mikor a döntéshozók a rokonaikat, barátaikat részesítik előnyben az alkalmasabb, felkészültebb jelentkezőkkel szemben)
"Volt lehetőség más pártot választani, amikor szavazni lehetett."
És akkor mi lett volna, ha másik pártot választanak?
Akkor most azok a szemétládák lopnának, nem a Fidesz.
Hatalmas nagy különbség lenne, ugyi?
Tisztelt 13:29-es!
Végre egy értelmes, normális ember vagy, aki tisztán látja meg a dolgokat!
De ne aggódj, ha majd jönnek a fideszes kommentelők, hogy "barom libsik... blablabla"
Ezek mindent a baloldalra akarnak kenni, hogy védjék szeretett vezírüket.
Ha már ilyen szépen virágzik, dübörög a gazdaság, hogy a fenébe lehet akkor Magyarosrzág államadóssága közel 50ezermilliárd, és vajon miből épül ennyi stadion, a Magyar-Szerb határnál kerítés, és miből telik Orbánnak 2 új menekülttábort építtetni?
Érdekes módon, ha nagyon szemfüles, figyelmes voltál a híradások tekintetében, a Fidesz azt mondta, hogy "egy bevándorló nem jöhet be az országba"...
Igen ám, de ha nem akar egy bevándorlót itt tartani, akkor miért kell táborokat létesíteni?
Ha akarnak is bejönnek, valahogy átmásznak a kerítésen, vagy amint halloottad, átvágják a drótot, és hipp-hopp, "Itt vagyunk", vagy vonattal, vagy bármilyen más közlekedési eszköz segítségével lopakodnak be...
Itt az értelmes ember nagyon jól tudta, és megérezte, hogy ennek a kerítésnek semmi értelme nem lesz!
13:59-es!
Én vagyok az akinek a válaszára reflektáltál
Én egyik oldal híve sem vagyok, mindkét oldalnak vannak/voltak mocskos ügyei, sokról az átlag ember nem is tud !!! Amik kiderülnek, az csak töredéke annak, ami ebben az országban folyik! Sok mindent elhallgatnak..
Orbán hozzáállása a menekültügyhöz szimpatikus, én se látom szívesen őket itt, de!!!! Nem cselekszik, a kerítés csak egy újabb gumicsont amit bedobtak a nép elé, a pénzt megint csak lenyúlják !! Érdemben még mindig nem cselekedik az ország !! Annyiban tudom megérteni, hogy az EU miatt kötve van a kezünk! Az is jó, hogy Orbán próbált figyelmet követelni nekünk is az EU-nál ez ügyben de ez nagyon kevés!! csak a szájkarate megy mindenhol, főleg nálunk. Orbán most magában kuncog, hogy 'na, ezzel a bevándorló témával megelőzhetjük a Jobbikot, újabb csontot adunk a népnek hogy eltereljem a figyelmet a mocskos ügyletekről" (trafikok, földek, kerítés, Questor, Budacash, internetadó,stb !!!) Kérdem én, hol élünk??? A baloldal kormányzása alatt legalább még maradt a jogállamiságból egy kicsiny, de ezt lerombolják végleg a szemünk előtt !!
13:59-es!!!
Attól tartok, döntő részben egyetértünk Orbán és a baloldal politikáját illetően, és igazat is kell adnom neked!
A baloldal (Gyurcsány-Bajnai) sem volt tökéletes, aláírom, de nem sokkal nagyobb kárt okozott az egykori MSZP kormány, mint amit most a Fidesz művel...
Azzal is egyetértek, hogy ez mind csak gumicsont, amin az agymosott birka nép csámcsog...
Mostanába sem a Questor, Budacash, Simicska, na meg a PAKS2 botrányokról nem hallani semmit, csak a bevándorlók, na meg Gyurcsány ajnározása.
Nem értem, miért nem szállnak le végre Gyurcsányról, miért kell minden Fidesz mocskot a baloldalra kenni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!