Hogy lehetne bannolni hoffmann rózsát (direkt kisebetűvel) a magyar politikából?
Figyelt kérdés
meg akarja szüntetni a közgázt...2011. máj. 4. 20:56
1/9 anonim válasza:
Hoffman Rózsa a kormány leghatározottabb, legmegfontoltabb politikusa, sokkal ésszerűbb ötletei vannak, mint Pokorninak. Mellesleg határozottan kiáll elképzelései mellett, még Orbánnal is szembement, ami tényleg nagy dolog.
2/9 anonim válasza:
Én is a Corvinus miatt aggódok :((((
3/9 anonim válasza:
erhnn te egy magyargyűlölő vagy!
Hogy lehetne? Mondjuk agyonlőni! Amúgy ez még csak tervezet, valószínűleg ugyanaz lesz, mint a vármegyékkel, hogy a Corvinus megmarad ,a többiek megszívják.
Rühellem a KDNP-t!
4/9 anonim válasza:
Sehogy sajnos, már Orbán is kérdőre vonta nem egy dologban, de Hoffmant nem érdekli.
5/9 anonim válasza:
Akasztani kéne ezt a dilettáns hülyét!
6/9 anonim válasza:
"erhnn te egy magyargyűlölő vagy!"
Látom gyűlölködni azt tudsz, de hol marad az érvelés. Szeretném tudni, hogy miért is vagyok én magyargyűlölő büszke magyar létemre, talán mert nem vagyok jobbikos?
7/9 anonim válasza:
Csupán rávilágítottam arra, hogy te egy olyan embert tartasz jó szakembernek, akinek eddig csak dilettáns javaslatai voltak. Ami "jó" ötlete volt, az sem a sajátja és főleg a megvalósítást tervezi meg a legrosszabbul.
8/9 anonim válasza:
Az összes KDNPssel együtt egy kolostorba kéne száműzni.
9/9 anonim válasza:
inkább ki kell lőni őket a Holdra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!