T e sem tudsz senkire se szavazni?
pedig én szívesen mennék, de mindegyik pártnak megvan a maga tettei, programja, nézetei amiktől elborzadok.
elsősorban a velem együtt érzők gondolata érdekel.
Ha nem mentek el,akkor az a párt fog nyerni,és annak a terhét fogod nyögni amelyikre többen fognak szavazni..
Tudom,hogy 1 fecske nem csinál nyarat,de ha azok is elmennek akik eleve nem szoktak már nőhet az esélye ez egyik pártnak..Ilyenkor ha nem tudod kire szavazz akkor a kevésbé rosszabbra kell voksolni...
Bár soha nem értettem,hogyha valaki annyit nem tesz meg,hogy egy napon elmenjen szavazni(mert szavazással te döntesz),hogy milyen kormánya legyen az országnak,akkor utána ha rossz a rendszer miért sírnak??Hisz nem tettek lépést,nem szavaztak...
Csak érdekességképpen írom,de egyes országokban kötelező a szavazás(Ausztráliában pénzbírsággal büntetnek ha nem mész szavazni),hisz az állampolgárok érdeke az Ország kormányzása...
ma 12:03 vagyok..
Ma kaptam,egy idézetet.Gr.Széchenyi István mondta majdnem 150 évvel ezelőtt..(akár most is mondhatta volna annyira találó)
'Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel.
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára,akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.
De,ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,akkor bizonyos hogy a nemzetben van a hiba."
(Gr.Széchenyi István)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!