Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért legyen az ember büszke...

Miért legyen az ember büszke a magyarságára?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 17:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert ha nem vagy büszke a magyarságodra, egyből hazaáruló XY-bérencnek, cionistának hív a sok okos.

Szerintem nem kell büszkének lenni a magyarságra. Butaság, nem a mi érdemünk, hogy ide születtünk. Én legalábbis nem vagyok rá büszke. Ettől függetlenül imádom a nyelvünk, az irodalmunk, és a történelmünk.

2015. aug. 5. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

például a lengyel-magyar barátság miatt.

Egyébként, amit Orbán csinált idén februárban, az megbocsáthatatlan, de a lengyelek továbbra is szeretnek bennünket.

2015. aug. 5. 19:35
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

A hazaszeretet a legnemesebb érzés a világon.

Szánom azokat, akik megvetik a hazaszeretetet és a hazafiakat.

Ha nem lettek volna olyan emberek, akik büszkék a magyarságukra, ma nem lenne Magyarország és nem élne egyetlen egy magyar ember se a földön.

Persze, tudom, az a cél, hogy kipusztuljunk, de azért nem kéne ilyen nyíltan uszítani.

2015. aug. 5. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr is magyar és Jézus Krisztus is magyar volt.
2015. aug. 5. 20:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

A hazaszeretet, a hazafiság, és büszkének lenni a magyarságra nem ugyanaz. A hazaszeretet és a hazafiságot bemocskolták azok, akik ezeket egyenlővé akarják tenni.

Szeretem Magyarországot, tehát gyakorlatilag hazafi vagyok, de nem vagyok büszke a magyarságomra.

Olyan dologra nem lehetek büszke, amiben nekem nem volt részem. Ide születtem, de ez nem az én érdemem. Lehet, hogy az őseim harcoltak az országért, de abban sem volt részem, nincs jogom arra, hogy büszke legyek rá. Ezért mondom sűrűn, hogy a nacionalizmus, a nemzeti büszkeség azoknak való, akiknek nincs saját érdeme, semmi, amire büszkék lehetnének. Nekik marad az, hogy büszkék lehetnek az országukra.

2015. aug. 5. 20:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Belőlem kiölte a büszkeséget a Nemzeti-őrület. Piréz vagyok régóta.
2015. aug. 6. 15:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor menj a pi..ába, azaz Piréziába.
2015. aug. 6. 18:04
 18/20 anonim válasza:
43%
Utálok magyarnak lenni még egy sz@ros focistánk nincs.Semmiben se nyernek.👎👎 Meg egyébként is Magyarország le van nézve ennyi.
2015. aug. 7. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

18-as,

megnyugtatlak, te nem vagy magyar, szóval ne fájjon a fejed emiatt. Hivatalosan is lehetsz kozmopolita ejrópéer, csak előtte mondj le az állampolgárságodról.

2015. aug. 7. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Az "ejrópéerség" mögött is ideológia van, mégpedig olyan, ami nem zárja ki a hazaszeretet. Nem "diccsen focistánk se nem" alapon lesz valaki "ejrópéer".

2015. aug. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!