Hogyan lehetnék olyan akire ha valaki rá néz azt látja, hogy egy büszke ember akinek van tartása?
Azzal az embertípussal, amit a kérdésedben leírsz, az a baj, hogy csak látszat. Az egy dolog, hogy az illető magáról is elhiszi, hogy tiszteletet parancsol, és van tartása, de valójában mindig van valami hiátus az ilyen ember mögött. A lehengerlő önbizalom mögött vagy álcázott vívódás, vagy egy igazi önző zsarnok áll.
Fiatal koromban engem is elkápráztattak az ilyen emberek, de ahogy elkezdtem más, valóban intelligens, és értékes emberek között mozogni, láttam, hogy sokkal inkább tiszteletre méltó az az ember, aki meri megkérdőjelezni a saját álláspontját, illetve felvállalja esendő mivoltát. És valójában ezek a produktív emberek, nem pedig a kismindenható, karótnyelt önigazolók.
#2/4 nő vagyok
és köszönöm a válaszokat, nem tudom milyen ilyennek lenni és biztos ennek is vannak árnyoldalai, csak unom már, hogyha belépek valahova észre sem vesznek nem arról van szó, hogy azt szeretném, hogy mindenki rám figyeljen, csak, hogy legalább észrevegyék, hogy igen én is ott vagyok és ne a visszahúzódó szürke kisegér szerepét játsszam egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!