Ez nem pofátlanság a Jobbiktól?
Törvénymódosítást helyez kilátásba a pártok pénzügyi beszámolóinak a szakmai standardok szerint történő auditálása, hitelesítése és nyilvánosságra hozása érdekében.
Annak ugyanis jelenleg is megvannak a szabályai, s éppen a Jobbik volt az a párt, amely nem tartotta be őket, mulasztását öt év után pótolta.
Mellesleg ebben a párt éves bevétele(minden évben) 1-2millió FT volt.
Ti tényleg ilyen ostobák vagytok?
A Jobbik 5éven át nem vallotta be a párt költségvetését.
Már leírtam 1párszor,mért nem veszitek észre,vakok is vagytok vagy mi?Szöveget nem tudtok értelmezni?
"Ti tényleg ilyen ostobák vagytok?" Ne idegesitsd fel magad!!Igen ők ilyen szélsőjobbos csőcselékek!Kár értük szót vesztegetni!
Egyébként ez valóban pofátlanság a Jobbiktól,egyetértek veled!
Lehet, hogy nem adták meg 5 éven keresztül, de legalább nem hazudtak 20 éven keresztül.
A hazugságnál minden jobb.Egyébként mit ártott neked a jobbik?
Vagy csak fizet neked a fideszmszp, kérdező?
Ha tudsz szöveget értelmezni, kedves kérdező, akkor válaszolhatnál:
Mit ártott neked a Jobbik? Választ szeretnék, nem blablát.
És az mszp 8 éves kártékonysága titeket nem zavar?
Milyen ostobák vagytok.
"Lehet, hogy nem adták meg 5 éven keresztül, de legalább nem hazudtak 20 éven keresztül.
A hazugságnál minden jobb.Egyébként mit ártott neked a jobbik?
Vagy csak fizet neked a fideszmszp, kérdező?
Ha tudsz szöveget értelmezni, kedves kérdező, akkor válaszolhatnál:
Mit ártott neked a Jobbik? Választ szeretnék, nem blablát."
Csak azért nem hazudnak 20éve mert 2003 óta létezik pártként.Amúgy már jóideje ámítják a népet,pont úgy,mint a FIDESZ,MSZP és a többi..hamár így szóba hoztad ezeket.
Azt meg miből vontad le,hogy fizetnek engem?Kíváncsi lennék?Talán mert pofátlannak találom és nem szebb jövővel köszönök?Téged a Jobbik fizet?pff...
Mit ártott nekem a Jobbik?
-a 2006os Kossuth téri tüntetések kapcsán:"A demonstrációk középpontja Budapesten, az Országház előtt, a Kossuth téren volt, ahol eleinte tízezres tömeg gyűlt össze esténként. A többségében magukat nemzeti radikálisnak illetve szélsőjobboldalinak tartó tüntetők napokon belül különböző csoportokat, szervezeteket alakítottak, melyeket egységesen Kossuth térieknek[1][2][3] neveztek el. A tüntetők egy csoportja szeptember 18-án az éjjeli órákban „megostromolta” a Magyar Televízió székházát, jelentős károkat okozva az épületben, illetve több, az épület előtt álló (főleg MTV-s) autóban. A következő két éjszaka során a város több pontján kemény összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között" Forrás:Wikipedia
Szerinted kinek a pénzéből csinálták meg az utcákat,a rendőrök mozgosítása kinek a pénzéből valósult meg?(milliós károk)
-a Magyar Gárda,és Párt által szított félelemkeltés,rasszizmus növekedése,ami mindenképpen negatív jelzővel látja el az országot és a benne élő embereket
"Párt által szított félelemkeltés,rasszizmus növekedése,ami mindenképpen negatív jelzővel látja el az országot és a benne élő embereket"
Hm... az a baj, hogy évekig a cigóknak minden meg volt engedve, na ez az igazi félelemkeltés a magyarokban. Az mszp szépen hagyta őket a fejünkre nőni, engem ez zavar.
Hm... az a baj, hogy évekig a cigóknak minden meg volt engedve, na ez az igazi félelemkeltés a magyarokban. Az mszp szépen hagyta őket a fejünkre nőni, engem ez zavar.
A Jobbik csak tovább növelte azt ami már eddig is itt volt az országban,a rasszizmust-ez aztán a haladás..
Az mszp-t meg már megint ki kérdezte?hmm?
Mond meg,hogy mi volt megengedve a "cigóknak",ami a magyaroknak nem?
Mit ártott nekem a Jobbik?
-a 2006os Kossuth téri tüntetések kapcsán:"A demonstrációk középpontja Budapesten, az
Az a baj hogy feledékeny vagy!
Elfelejted azt a 60 000 000 000 000- közvagyont amit elprivatizálgattak!
Vagy az zsebpénz?
Ütődőt! A pártoknak csak az olyan támogatásokat kell feltüntetni amely 1 év alatt meghaladja az 1 millió Ft-os támogatást. 2003-ban alakult. Mivel pedig a MIÉP 2008-ig lenyúlta az 1%-os pártnak járó járulékait amit a 2006-os eredményén ért el. Nem is volt mit feltüntetnie! Ez a mai párt finanszirözási törvény. Gyakorlatilag azt kéred a Jobbiktól amit kb annyi sorban lelehet írni, mint amennyiben most leírom. Pl 3 milliót kaptam amely támogatások egyike sem éri el az egy személytől kapott 1 milliót Ft értéket. Tessék. Boldog vagy?
A Jobbik abból a pénzből gazdálkodik ami az állam bácsitól jár neki + amit az emberektől, párt tagjaitól kap támogatást és egyéb pénzügyi segítséget. Egyébként amikor a párt finanszírozási adatait nézték, a legjobbnak nevezték az összes országgyűlésünkön kívül eső párthoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!