Ez nem pofátlanság a Jobbiktól?
Törvénymódosítást helyez kilátásba a pártok pénzügyi beszámolóinak a szakmai standardok szerint történő auditálása, hitelesítése és nyilvánosságra hozása érdekében.
Annak ugyanis jelenleg is megvannak a szabályai, s éppen a Jobbik volt az a párt, amely nem tartotta be őket, mulasztását öt év után pótolta.
Mellesleg ebben a párt éves bevétele(minden évben) 1-2millió FT volt.
Nagyon helyes!
Vagy szerinted a Jobbik valahogy kivétel lesz?
Minden hülye tudja hogy a szükséges számlákat iratokat Csurka nem adta le, csak te nem?
Törvénymodosítás... Jelenleg nincsenek éppen törvénymodosító helyzetben. Most bejutnak a parlamentbe, aztán megpróbálják megszavaztatni. Ennyi.
Azt hiszem, ezt nevezik kampányígéretnek. Szavazz rám és elérem, ezt meg azt. Ha nem értesz vele egyet nem szavazol rá, ha igen rá szavazol. Ilyen egyszerű a képlet. Én sem szimpatizálok a jobbikkal, de most én nem látom a problémát.
Igen én is tudom,hogy nincsenek a Parlamentben.Ez a programjuk része.
Nem érted?Pont ők azok,akik 5éven át xartak az egészre.
Törvénymodosítás... Jelenleg nincsenek éppen törvénymodosító helyzetben. Most bejutnak a parlamentbe, aztán megpróbálják megszavaztatni. Ennyi.
Nem sok érzéked van a politikához!
A Jobbik a programját erőltetni fogja, és ezeket a közigazgatással é állami működéssel kapcsolatos kérdéseket minden alkalommal fel fogják terjeszteni szavazásra. A Fidesz nem érel jelentős javulást azzal az elkötelezettséggel ami a nagytőke felől nyomja a vállát, és a Jobbik mindent elő fog venni a 2014 es választásokon, tételszerűen.
Az csak mese hogy a Jobbik nem egy tudatos és szisztematikusan épülő szervezet, hiszen aki figyeli az minden mozdulatán látja a tudatosságát a kormányzás irányába!
Igazad van, előző. Tényleg tudatosan építették fel a pártot, bármilyen furcsa is szerinted. Van pár ember, aki rájött, hogy ebből a mszp-fidesz(róka-kutya) csapdából szabadulni kell.
"
Ez nem pofátlanság a Jobbiktól?
Törvénymódosítást helyez kilátásba a pártok pénzügyi beszámolóinak a szakmai standardok szerint történő auditálása, hitelesítése és nyilvánosságra hozása érdekében. "
Ha te ezt pofátlanságnak látod, akkor valami baj van veled.Szerinted ez rossz?
Vagy a jobbik programja rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!