Kire szavazol?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 17:18
91/127 anonim válasza:
Előző vagyok, látom van előttem valaki aki hasonlóan szavaz és még a százaléka is ugyanaz, mindenesetre szólok mielőtt ezen is vitázni kezdenétek, nem ő voltam:)
94/127 anonim válasza:
Ezt nézzétek meg,kérlek, mielőtt válaszolnátok:
95/127 anonim válasza:
De nem am,en vagyok a masik 69%-os:)
98/127 anonim válasza:
Mivel a KDNP önmagában sajnos nem egy létező párt, és a FIDESZ seggét nyalja (bár mondjuk ennek taktikai okai vannak), ezért marad a Jobbik, bár azon is gondolkodom. Ha viszont a KDNP képes lenne önálló párt lenni, akkor nem gondolkodnék, hogy kire szavazzak :)
99/127 anonim válasza:
Senkire.Szégyenlem magam amiért ilyen gyűlölködő,köpködő "honfitársaim" vannak.Ha választanom kell inkább EMBER akarok lenni és nem magyar!(vagy svéd,ír,spanyol tök mindegy).Nektek meg hajrá magyarok és szebb jövőt!!!...Elvtársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!