Még nem is parlamenti párt a Jobbik és máris derülnek ki kétes dolgok Jobbik párttagokról?
kérdező előző kommentje mikor nem tudott érvelni hogy miért is bűnöző szervezet a jobbik
"Nah...,eridj aludni szélsőjobbos erkölccsősz barátom,és
ne feledd a Jobbik egy báránybőrbe bújt farkas..,de majd rájössz Te is!
"
he he nem aranyos?:)
"72%-os ha visszaolvasol látod, hogy melyik pártot preferálom. Mivel világosan megírtam. de látszik, hogy mind2en kis hülye kisgyerekek vagytok akik csak vitáznak itt és sértegetnek elolvasni sem olvassátok el ki mit írt rendesen, szánalmasak vagytok mind2-en. Te 72-es te főleg, sajnálom, hogy a hozzád hasonlók rontják a neten a jobbik hírnevét."
tudod nem csak te vagy 73%
és pont a tee kommentjeidet nem néztem meg külön
na haragudj érte :$
azért szeretés van ugye?:)
"72%-os ha visszaolvasol látod, hogy melyik pártot preferálom"
aj aj tényleg igazad van :D
tudod az anti jobbosok írják ezt a tini pö.csös szöveget mert minden jobbikos "tini"
igazad van elismerem vissza vonom amit rólad írtam 73%
"hagyjátok. az ilyen embert nem lehet meggyőzni, szentül hisz valamiben, mint egy vallásban.
hiába sorakoztatsz fel neki érveket, amúgy valszeg egy kis tinipocs. most be van sértve, mert nem sikerült lejáratnia a gonosz jobbikot.
menj aludni fiú, neked mint fejlődő szervezetnek még kell a pihenés;)"
ja a mondat első fele tipikus anti jobbikos "szokásos" támadásnak indul... ne haragudj
"mert nem sikerült lejáratnia a gonosz jobbikot."
ezen elsiklottam... elismerem
csak mert ez a hülye kérdező annyira felhúzott
te meg rosszkor írtál XDD
na béke
" na megint bemutatkoztunk.....a jobbik a semmiből veszekedést csinált.Kösz gyerekek hogy lassan kezdek kiábrándulni...
"
és kit érdekel? hm
félre értés volt nem vetted észre hogy elsimítottuk a dolgot
és azt se hogy a kérdező mekkora egy elmebeteg?
na? menjél aztán szavazz a kérdezővel az mszp re biztos jobb lesz
Jobb ha most derül ki,mint amikor már az Országot fogják kormányozni!De szerintem ezeknek egy része csak rágalom és kitaláció...
Szebb jövőt!HAJRÁ JOBBIK!!!
inkább szdsz es
na hajrá jobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!