Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még nem is parlamenti párt a...

Még nem is parlamenti párt a Jobbik és máris derülnek ki kétes dolgok Jobbik párttagokról?

Figyelt kérdés
Nem is olyan szent és sérthetetlen a Jobbik mintahogy azt próbálják kommunikálni?
2010. márc. 7. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
71%

"múgy valszeg egy kis tinipocs. most be van sértve, mert nem sikerült lejáratnia a gonosz jobbikot.

menj aludni fiú, neked mint fejlődő szervezetnek még kell a pihenés;)"

ha ha ha még hogy a Jobbikosok nem hallgatják meg mások véleményét xD

ha nem tudsz érvelni támadj taktika

nem rossz nem rossz

"múgy valszeg egy kis tinipocs"

erre nem is reagálnék ebbe a mondatba csak 3 helyesírási hiba van

bámulatos a magyar szókincs megújítására való törekvésed :')

2010. márc. 7. 18:55
 42/60 A kérdező kommentje:
Látjátok milyen lököttek vagytok..,egymást húzzátok le,hahaha most jót röhögtem:))
2010. márc. 7. 18:56
 43/60 anonim ***** válasza:
55%

"Igeeeen,forever Mszp!!Gyertek inkább kocogjatok velem Mesterházy után a siker útján..,utánam srácok,egy-kettő!!!:)"

menetelj csak nélkülünk :')

2010. márc. 7. 18:56
 44/60 anonim ***** válasza:
71%

"Látjátok milyen lököttek vagytok..,egymást húzzátok le,hahaha most jót röhögtem:))"

én a helyedbe nem lennék ilyen vidám XD

az előbb már majdnem elsírtad magad :$

2010. márc. 7. 18:57
 45/60 anonim ***** válasza:
35%
72%-os megmondod, hogy melyik párt szimpatizánsa vagyok? csak úgy poénból, tippeljél.
2010. márc. 7. 18:58
 46/60 anonim ***** válasza:
71%

"72%-os megmondod, hogy melyik párt szimpatizánsa vagyok? csak úgy poénból, tippeljél."

írjál kommenteket és egykettőre kiderűl :)

2010. márc. 7. 19:01
 47/60 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:58

Te is szoci vagy a lelked mélyén ne tagad!;)

2010. márc. 7. 19:01
 48/60 A kérdező kommentje:
"az előbb már majdnem elsírtad magad :$" Én??? Dehogyis..,én egy vidám mszp-s szavazó vagyok,tán Te morzsoltál el egy-két könnycseppet,nemde?!:)
2010. márc. 7. 19:03
 49/60 anonim ***** válasza:
71%

gratula mind2-nek.

72%-os ha visszaolvasol látod, hogy melyik pártot preferálom. Mivel világosan megírtam. de látszik, hogy mind2en kis hülye kisgyerekek vagytok akik csak vitáznak itt és sértegetnek elolvasni sem olvassátok el ki mit írt rendesen, szánalmasak vagytok mind2-en. Te 72-es te főleg, sajnálom, hogy a hozzád hasonlók rontják a neten a jobbik hírnevét.

2010. márc. 7. 19:03
 50/60 A kérdező kommentje:
"Te 72-es te főleg, sajnálom, hogy a hozzád hasonlók rontják a neten a jobbik hírnevét." Egymásból csináltok bohócot,jobbikosok:))Jókat mulattam most:D
2010. márc. 7. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!