Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még nem is parlamenti párt a...

Még nem is parlamenti párt a Jobbik és máris derülnek ki kétes dolgok Jobbik párttagokról?

Figyelt kérdés
Nem is olyan szent és sérthetetlen a Jobbik mintahogy azt próbálják kommunikálni?
2010. márc. 7. 16:02
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim válasza:
24%
Elnézést hogy offolok, de aki előttem válaszolt normális? Nekem kicsit pszichopatának tűnik. Milyen lehet szóban, ha írásban ilyen? (ha csak poénkodott, akkor elnézést)
2010. márc. 7. 17:32
 22/60 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:27

Sztem se vagy komplett..,kezeltesd magad és a dühkitöréseidet! Jah és nézd,hallgasd a hireket,meglepő dolgokat fogsz hallani a Jobbikról is;)

2010. márc. 7. 17:37
 23/60 anonim ***** válasza:
29%

"Sztem se vagy komplett..,kezeltesd magad és a dühkitöréseidet! Jah és nézd,hallgasd a hireket,meglepő dolgokat fogsz hallani a Jobbikról is;)"

még mindig nem írtad le mik derültek ki... ha megvádolok valakit akkor illő bizonyítékokat is bemutatni

szóval várom őket kedves kérdető :')

nincsenek dühkitöréseim kicsit ironikus szerettem volna lenni de látom szíven ütött téged :)

na várom mik is derültek ki a csúnya jobbikról és ne küldjél el megint híradót nézni

köszi :')

2010. márc. 7. 17:41
 24/60 anonim ***** válasza:
38%

mert már kicsit unalmas ez a kérdés nem gondolod kedves kérdező...

alaptalan vádaskodás hmmm....

ez még lemaradt :')

2010. márc. 7. 17:43
 25/60 A kérdező kommentje:
Hát akkor mégegyszer megkérdem..:Nem nézel HIRADÓT???Bánom is én,hogy a Hirtv-t sasolod vagy az Echo-t,de valamelyikben csak láttad,hogy Jobbik párttagokról mik derülnek ki...,ne mond,hogy nem!Én mindig a hiteles hirforrást nézem a tv2-t:)
2010. márc. 7. 17:50
 26/60 anonim ***** válasza:

"Hát akkor mégegyszer megkérdem..:Nem nézel HIRADÓT???Bánom is én,hogy a Hirtv-t sasolod vagy az Echo-t,de valamelyikben csak láttad,hogy Jobbik párttagokról mik derülnek ki...,ne mond,hogy nem!Én mindig a hiteles hirforrást nézem a tv2-t:)"

de nézek híradót (ami nem hiradó)

és szeretném ha leírnád mik is derültek ki.. ugye annyi minden csúnya dolog derült már ki jobbikosokról.... szip szip :'(

szeretném tudni te mire is gondolsz :$

szóval már harmadjára kérlek írjál valami kézzelfoghatót... légyszííí :')

2010. márc. 7. 17:54
 27/60 A kérdező kommentje:

Hogy csak igy hirtelen egy hirt emlitsek: [link]

Akkor volt egy ingatlanpanama botrány..,ahoz is Jobbikos párttag köthető..!

2010. márc. 7. 18:01
 28/60 anonim ***** válasza:
71%

"Hogy csak igy hirtelen egy hirt emlitsek: [link]

Akkor volt egy ingatlanpanama botrány..,ahoz is Jobbikos párttag köthető..!"

hát akkor:

Kizárta büntetett előéletű tagját a Jobbik

Gombos Tibor büntetett előéletűként lépett be a vámospércsi Jobbikba, de eltitkolta ezt az információt.

[link]

ez a másikra a válasz:

Bencsik lapjának hamisításával ismét lyukra futott a fideszes média

A Jobbikot újabb nemtelen, hazug támadás érte a Fideszt kiszolgáló Demokrata hetilap részéről. Az általuk közzétett felvételen két jobbikos vezető vitatkozik egymással azon, hogy alkalmas-e a gyöngyösi választókerület kampányfőnökének egy friss Jobbik-tag, aki vállalkozóként játéktermeket üzemeltet. Ennek a beszélgetésnek egy-két mondatát hamisítja meg az áriratban Bencsik lapja, úgy adva közre az elhangzottakat, miszerint Sneider Tamás azt mondja, hogy a Jobbiknak mint a pártnak a maffiózókkal jóban kell lennie.

[link]

még valami vagy ez mind?:/

ez mind a vádad? mert ez elég kevés...

2010. márc. 7. 18:07
 29/60 A kérdező kommentje:

Ne kötözködj itt fiacskám és ne légy telhetetlen!

Majd úgy is kibújik a szög a zsákból és meglátjuk a "szent" Jobbik valóban az e,vagy csak képmutatás az egész...

2010. márc. 7. 18:13
 30/60 anonim ***** válasza:
71%

"Ne kötözködj itt fiacskám és ne légy telhetetlen!

Majd úgy is kibújik a szög a zsákból és meglátjuk a "szent" Jobbik valóban az e,vagy csak képmutatás az egész...

"

most mi van neked áll feljebb? vádaskodsz nem tudsz bizonyítani azt most meg hagyjuk az egészet a fenébe?

nem vicces?

minek írtad ki a kérdésed őszintén?

2010. márc. 7. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!