Még nem is parlamenti párt a Jobbik és máris derülnek ki kétes dolgok Jobbik párttagokról?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:27
Sztem se vagy komplett..,kezeltesd magad és a dühkitöréseidet! Jah és nézd,hallgasd a hireket,meglepő dolgokat fogsz hallani a Jobbikról is;)
"Sztem se vagy komplett..,kezeltesd magad és a dühkitöréseidet! Jah és nézd,hallgasd a hireket,meglepő dolgokat fogsz hallani a Jobbikról is;)"
még mindig nem írtad le mik derültek ki... ha megvádolok valakit akkor illő bizonyítékokat is bemutatni
szóval várom őket kedves kérdető :')
nincsenek dühkitöréseim kicsit ironikus szerettem volna lenni de látom szíven ütött téged :)
na várom mik is derültek ki a csúnya jobbikról és ne küldjél el megint híradót nézni
köszi :')
mert már kicsit unalmas ez a kérdés nem gondolod kedves kérdező...
alaptalan vádaskodás hmmm....
ez még lemaradt :')
"Hát akkor mégegyszer megkérdem..:Nem nézel HIRADÓT???Bánom is én,hogy a Hirtv-t sasolod vagy az Echo-t,de valamelyikben csak láttad,hogy Jobbik párttagokról mik derülnek ki...,ne mond,hogy nem!Én mindig a hiteles hirforrást nézem a tv2-t:)"
de nézek híradót (ami nem hiradó)
és szeretném ha leírnád mik is derültek ki.. ugye annyi minden csúnya dolog derült már ki jobbikosokról.... szip szip :'(
szeretném tudni te mire is gondolsz :$
szóval már harmadjára kérlek írjál valami kézzelfoghatót... légyszííí :')
Hogy csak igy hirtelen egy hirt emlitsek: [link]
Akkor volt egy ingatlanpanama botrány..,ahoz is Jobbikos párttag köthető..!
"Hogy csak igy hirtelen egy hirt emlitsek: [link]
Akkor volt egy ingatlanpanama botrány..,ahoz is Jobbikos párttag köthető..!"
hát akkor:
Kizárta büntetett előéletű tagját a Jobbik
Gombos Tibor büntetett előéletűként lépett be a vámospércsi Jobbikba, de eltitkolta ezt az információt.
ez a másikra a válasz:
Bencsik lapjának hamisításával ismét lyukra futott a fideszes média
A Jobbikot újabb nemtelen, hazug támadás érte a Fideszt kiszolgáló Demokrata hetilap részéről. Az általuk közzétett felvételen két jobbikos vezető vitatkozik egymással azon, hogy alkalmas-e a gyöngyösi választókerület kampányfőnökének egy friss Jobbik-tag, aki vállalkozóként játéktermeket üzemeltet. Ennek a beszélgetésnek egy-két mondatát hamisítja meg az áriratban Bencsik lapja, úgy adva közre az elhangzottakat, miszerint Sneider Tamás azt mondja, hogy a Jobbiknak mint a pártnak a maffiózókkal jóban kell lennie.
még valami vagy ez mind?:/
ez mind a vádad? mert ez elég kevés...
Ne kötözködj itt fiacskám és ne légy telhetetlen!
Majd úgy is kibújik a szög a zsákból és meglátjuk a "szent" Jobbik valóban az e,vagy csak képmutatás az egész...
"Ne kötözködj itt fiacskám és ne légy telhetetlen!
Majd úgy is kibújik a szög a zsákból és meglátjuk a "szent" Jobbik valóban az e,vagy csak képmutatás az egész...
"
most mi van neked áll feljebb? vádaskodsz nem tudsz bizonyítani azt most meg hagyjuk az egészet a fenébe?
nem vicces?
minek írtad ki a kérdésed őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!