Szerintetek baloldali beállítottságú volt?
Figyelt kérdés
Láttam ma egy srácot, kissé militarista jellege volt az öltözködésének, viszont az acélbetkósa közül a bal oldaliban vörös fűző volt a jobban pedig fekete, és nem punk volt ez tuti; ha jól tudom a vörös fűző jobb oldalon, a fekete pedig bal oldalon anarchistát jelent és leginkább punkok viselik2015. aug. 2. 11:50
11/11 A kérdező kommentje:
9-es értem amit mondasz, de még mindig ugyanott tartunk ahol eddig, hiszen azt egyikünk sem tudja, hogy ő valójában csak divatból öltözött-e úgy ahogy öltözött, vagy az öltözék mögött eszme is van, amit "szorgalmasan gyakorol", érted amit mondok? ha meglátnának téged az emberek (ha a te példádból indulunk ki) hosszú hajjal meg mondjuk lenne rajtad egy "rockos" kinézetű póló (aminek valójában semmi köze a rockhoz) szerintem lenne aki ezt gondolná: "csak egy egyszerű srác akinek szimplán ez a divat jön be" és tuti lenne aki ezt: "hú ő tuti rocker vagy metálos, hiszen hosszú haja van meg olyan az öltözéke is" tudom ez egy kicsit erőltetett meg kifacsart példa :D de így rólad se tudná senki se megmondani, hogy most tényleg rocker vagy-e vagy sem (ha csak a hajadat meg a pólódat nézzük :D)
2015. aug. 2. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!