Az ELTE BTK-n dolgozó tanárok többsége baloldali/liberális beállítottságú?
Minél magasabb az iskolai végzettség,annál nagyon eséllyel liberális,baloldali egy ember.
Az aluliskolázott,buta,tudatlan emberekre jellemző a konzervatív,szélső jobboldali gondolkodás.
Persze, sőt még a takarító nénik is baloldaliak, mert őket is a kormány nevezi ki... :)
A tanárokat még véletlenül sem a kormányok nevezik ki. Egyébként az egyetemi előadásokon nincs politizálás.
A kérdésre válaszolva: én nem az ELTE-re jártam, de nyilván vegyesen vannak jobb- és baloldaliak egyaránt.
# 2
Te egy igazi troll vagy. Látszik, h csak TV-ben láttál egyetemet.
Ezek kész tények.
a jobboldali ember alacsony érzelmi intelligenciájú,önző,buta emberek,90%ban.
2#
Rajtad látszik is az értelem.
Egy mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül.
Annyira óvodás a megfogalmazásod,hogy 100 közül felismerem.Hiába rejtetted a felhasználónevedet, Brendonka.
A kérdésre válaszolva, nem.Van mindenféle tanár mindenféle nézettel.
"a jobboldali ember alacsony érzelmi intelligenciájú,önző,buta emberek,90%ban."
Az a baj, hogy te "intelligens" balf.oldali létedre nem nagyon mutatod a műveltségedet a személyeskedéseiden kívül.
Nem tudom miről beszélsz:)
De nem is érdekel,ha te ide személyeskedni jössz,az a te dolgod:)
Ez is jobboldali sajátosság.
"Nem tudom miről beszélsz:)
De nem is érdekel,ha te ide személyeskedni jössz,az a te dolgod:)"
De tudom, a múltkor pl. telepofával bunkóztad a vidékieket, aztán hol a gazdagokat, jobbosokat, akárkit aki nem a selejtes "elveteket" vallja. :D
Egyébként tényleg meg fel lehet ismerni ezt a fantasztikus írásmódodat ahogy említette a másik válaszoló! :) (Csak nekem semmiféle név nem ugrott be mert nem annyira szoktam az ilyeneket számontartani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!