Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ELTE BTK-n dolgozó tanárok...

Az ELTE BTK-n dolgozó tanárok többsége baloldali/liberális beállítottságú?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

Milyen hibát vétettem így este 9.30kor?

Megkettőztem egy betűt?

Bocsánat!:)

Röstellem,hogy nem figyelem ezeket a "helyesírási" hibákat árgós szemmel:)

2015. febr. 6. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem neked üldözési mániás van.

Talán beletartozol valamelyik csoportba ezek közül?:)

Tény,nem nagyon szívelem a jobboldali embereket,taszítóak,nagyon.

2015. febr. 6. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

A vidékiek bunkóságában van igazság,bárki is írta.

Éltem már városban és vidéken is egyaránt.

2015. febr. 6. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

De a lényeg, hogy te vagy az "értelem"! :D

Szánalmas ahogy a hozzád hasonlók az "értelmiség és művelt" címszóval szajkózzák a hülyeségeiket mint ha ettől hitelesebbek lennétek. :)

2015. febr. 6. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

Az a jó, hogy ilyenkor saját magát égeti le a bunkó és hihetetlenül tudatlan világnézetével ez az "értelmiségi". Majdnem elkezdtem nevetni rajtad, de így belegondolva lehet, hogy ezek a gondolatok valami mentális betegség következményei, és beteg emberen nevetni gonosz dolog. De remélem, minden épeszű embernek fel fog tűnni (pártállástól függetlenül), hogy valami nagyon visszamaradott emberrel van dolgunk.

Én bár jobboldali vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a baloldali és liberális emberek között is ugyanúgy vannak intelligens és művelt emberek. Arányaiban éppen annyi, mint a jobboldaliak között. Attól, hogy nem értek velük egyet, csak magamat járatom le, ha hazugságokat állítok. Főleg, ha elé teszem azt is, hogy "ezek kész tények" :) Nem lehet így általánosítani.

Ha viszont konkretizáljuk a dolgokat, és veszünk egy darab baloldali, liberális "értelmiségit", mondjuk téged.. na rólad már elmondható, hogy egy nagyon buta paraszt vagy :D

A bölcsészek között amúgy tapasztalatom szerint arányaiban több a liberális, a jobboldaliak inkább a reál szakokat kedvelik. Így én azt mondanám, hogy az ottani tanárok többsége valóban inkább baloldali, liberális. De nyilván sokan vannak a másik táborból is :)

2015. febr. 6. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy a rinyálók sokkal inkább ragaszkodnak a balos hülyeségekhez, hogy újraelosztás, meg nagy szociális háló, de a valóság az, hogy ezek az emberek keveset keresnek, és leginkább szidják ha ezt a hálót valaki adóból kívánja finanszírozni, mert ugye az az ő pénzük...

Irigység... Ezért számíthat ma már valaki 220 ezer bruttóval nem becsületes embernek, akinek egy bizonyos összeg feletti pénzéből többet kell elvenni, mert jajj szegény prolik keveset keresnek, nem telik nekik méreg drága kezelésekre és szolgáltatásokra.

2015. febr. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!