Ha olyan sikeres lesz az illiberális unortodox államvezetésünk, hogy kizárnak minket az EU-ból, akkor a külföldön dolgozó magyaroknak haza kell jönniük?
Az EU-ból nem zárhatnak ki, nem megy az olyan könnyen.
Ausztria, amikor Jörg Haider benne volt a kormányban, akkor még jobban kiverte ezeknél a brüsszeli bürokratáknál a biztosítékot, ,mint Orbán.
De, mégsem zárták ki a sógorékat.
Elképzelhető. Eléggé kiéleződött az EU-ban a külföldi munkavállalók elleni balhé, főleg Angliában megy a balhé, már kiakarnak lépni az UNIO-ból e miatt.
Ha kivágnának bennünket az UNIO-ból szerintem nem adnának engedélyt a munkavállalásra sem.
Kérdező: egyes voltam. A módszereik lassúak, és biztosak, mint Isten malmainak őrlőmunkája. Ha jól figyelsz, megláthatod. :)
Nem kell irigykedni és gyűlölködni a külföldi munkavállalókra, mert jelenleg ők tartják el az otthoniak zömét. Mint a fiam a fél családot (nem engem).
2: Jörg Haider nem ""autóbalesetben"" halt meg?
3: Nem a munkavállalókkal van a bajuk, hanem azokkal, akik nem hajlandóak dolgozni (például cigányok)
Olyan nem létezik,hogy illiberális.
Vagy liberalizmus van vagy kommunizmus.
A kettő keveréke képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!