Szerintetek baloldali beállítottságú volt?
"Aki az öltözködésével akar közölni ilyet a világ felé az csak divat-baloldali, vagy divat-anarchista, ezt úgy értem, hogy vannak a divat-dohányosok, akik pl. a társaság miatt cigiznek, vagy azt hiszik, ha beállnak a többi cigis mellé többek lesznek, s többnek érzik magukat."
jó, hogy nem találod ki mindjárt, hogy Orosz Mihály Zoltán csak divat-magyar mert megjelenik az öltözködésében is
7#, Kérdező
Az a különbség, hogy van aki tetteivel is bizonyítja politikai irányultságát, s van aki csak divatból csinálja, mint a többség.Ezzel nem azt mondom, hogy egy nácista végezzen ki egy zsidót, vagy egy iszlám robbantsa fel magát. Különbség van aközött, aki így is gondolja, s aközött aki divatból csinálja. Sokan azért csinálják divatból, mert jó érzés a lelküknek, ha félnek tőlük, ha különböznek az átlagostól, ha kitűnnek a tömegből.
Egy hungaristának, aki szereti a hazáját, s harcolni is kéne érte nem biztos hogy meg is tenné.
Én nem tartozom egyikben sem, nem tudom mi a jó benne, ha öltözködéssel hívja fel magára a figyelmet.Fiú vagyok, de hosszú a hajam, akkor a mai világ szerint rocker vagyok?! Vagy ha rockot hallgatok, akkor hosszú hajat kell növesztenem?!Aki nem divat-rocker, az elvan olyan hajjal is, ami jól áll neki, s nemfeltétlen kell hosszú hajat növesztenie hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!