Átmosták az agyukat, nem rémisztő hogy a fiatalok ezt komolyan veszik?
Igazad van, kérdező!
Én fiatal vagyok, de az megnyugtat: a baráti társaságomban nincsenek jobbikosok. Igaz, hogy nyomulnak a neten, és hogy itt tobzódnak a gyakorikérdéseken, de ne írd le úgy általában a fiatalokat: körülbelül 50 közelebbi ismerősöm mind elítéli a Jobbikot, és ha lesz valamilyen ellen-demonstráció, vagy bármilyen ellenreakció, akkor az elsők leszünk a sorban.
Egyébként Pécsett vagyok bölcsész, és az egyetemi fiatalság köreiből egy jobbikost sem ismerek...
Elozo hozzaszolonak.
Elitelitek a Jobbikot?
Miert az MSZNP-t nem itelitek el meg az SZDSZ-t? Szerintem mindenki azt csinal, amit akar. Sokan ugy itelik el a Jobbikot, hogy fogalmuk sincs rola, hogy az mi fan terem, es csak tv2 meg a retek klub alapjan hoznak mindenrol iteletet.
Eleg furcsa szamomra, hogy egy "bolcsesz hallgato" elitel egy partot, ami alulrol szervezodik es a nemzet immunrendszerekent mukodik valaszt adva a kaoszra.
Valóban átmosta a Jobbik az agyukat! A legnagyobb tévedésük,amikor azt hiszik,hogy az ellenzőket a TV2 és a többi párt befolyásolja a véleményükben. Aki egy kicsit is ért a gazdasághoz,ismeri a történelmet,és tud reálisan gondolkodni,mint a bölcsészek,az tudja,hogy a Jobbik programja,ha megvalósulna: tönkre menne a magyar gazdaság,és visszajönne a Rákosi-rendszer! Államosítás,koncepciós perek stb.
Ezt a véleményemet és sok ismerősöm véleményét is a Jobbik programja,Vona és Morvai beszédei,és ezen a fórumon naponta olvasható linkek alapján alakítottam ki.
Nem vagyok sem MSZP-s,sem Fideszes,és egyik pártnak sem a híve,de nem szeretnék egy totális diktatúrában élni.
Szeretem a hazámat, de esküszöm elköltözök inkább romániába, mert egyre több birka ember van itt. Mindenki mondja, hogy a jobbik átmosta az emberek agyát... Nem veszitek észre, hogy a ti agyatok átmosva? Favorizáltok egy szar tolvaj bandát? Tönkre vágták a hazátok és ezt nem veszitek észre? Ha nyomorban akartok élni pár év múlva éljetek, de ne itt. A jobbiknak is legalább egy esélyt kellene adni, hogy megmutassa mit tud. De hiába pofázok naphosszat amikor pl a nyugdíjasok 3/4-e pár ezer ftért leszarja a fiatalságot...
Szebb jövőt!
.
.
.
.
Nagyon is helyes, hogy az ország elindult a változás, a szebb jövő felé!
Ezt vártuk 20 éve!
Hajrá JOBBIK, Magyarország a magyaroké!
.
.
.
.
"Átmosták az agyukat, nem rémisztő hogy a fiatalok ezt komolyan veszik?"
igen a te agyadat átmosták! ekkora szánalom kérdést... de amit belinkeltél az se különb...
na győzzön a Jobbik
szebb jövőt!!!!!!!
A minap láttam egy lényegretörő és elég érdekes videót:
http://www.youtube.com/watch?v=ltOLQCY36co&feature=related
És az a durva hogy tényleg igaz, minden egyes szava...
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!