A magyar reformok tényleg működnek?
Figyelt kérdés
Mégis mennyit fizetnek azoknak akik ezt a tv-ben mondják?2015. júl. 27. 21:20
1/12 anonim válasza:
Azok is mevannak fizetve, de a legjobban aki azt kitalálta.
2/12 anonim válasza:
A TV-ben azt mondják, amit előírnak nekik. Külön nem fizetnek érte. Ha nem akarja elveszteni az állását, akkor nem mondhat mást, akkor sem, ha tudja, hogy hazugság.
3/12 anonim válasza:
Szerintem azok a seggnyalók ingyen is elvállalták a szereplést.
4/12 anonim válasza:
Magyarország a világ legjobb országa lehetne, csak sokan a balliberálisok "merjünk kicsik lenni" propagandája miatt nem ennek érdekében cselekszenek.
5/12 anonim válasza:
Mondjuk én nem úgy veszem észre-
6/12 anonim válasza:
Rövidtávon ezt nehéz megítélni. Ha ismernénk a kormány hosszútávó koncepcióját (már ha van neki), akkor könnyebb lenne értekezni róla.
Van ami jobb lett 2010 óta, van ami rosszabb.
7/12 anonim válasza:
Igen, ezért nem csinál a kormány új plakátokat, mert a saját bőrünkön is tapasztaljuk, szóval nincs szükség semmiféle külön bizonygatá.... ja, nem szóltam.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom de ki néz még tv.t :)
9/12 anonim válasza:
M4-en láttam a reklámjukat. Gusztustalan. Az a baj, hogy csak a nagyon ostoba emberekre megy rá a marketingjük, és ezt feltételezik minden sport rajongóról, hogy oly hülye mint egy lyuk egy műanyag fólián...
10/12 anonim válasza:
Hát hogyne működnének!
Magyarországon már csak milliomosok élnek, nem vetted észre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!