Milyen lenne szerinted az ideális bevándórláspolitika?
Szerintem a Fideszé egész jó. Az ország a magyaroké és nem kérünk semmilyen bevándórlókból, már a mieinkket sem tudjuk eltartani segélyekkel stb
Kiváló ötlet a kerítés és harcolni a jogainkért európába
Szerintem olyan, hogy csak a hasonló kultúrájú országokból engedünk be bevándorlókat.
Vagy olyan eltérő kultúrájú országokból, ahol elég fejlettek az emberek, például Japán, Dél-Korea, Hongkong.
"Már nem azért öreg, de azt a xar kerítéseteket simán át lehet vagdosni csípőfogóval.
1m mélyen lesz beton vagy vas és 3m magasan és afölött lesz még keírtés is. Izraelben sem tudják lecsípőfogózni az ISIS-ek
"Izraelben sem tudják lecsípőfogózni az ISIS-ek"
Egyszerűen fantasztikus, hogy Magyarországon mennyire fogalmuk sincs semmiről az embereknek, de ennek ellenére akkora önbizalommal hangoztatják a baromságaikat, mintha polihisztorok lennének.
"Még nem értek a menekültek olaszországba, így én is tudok nyilatkozni, hogy nem az én problémám. Nyilatkoznak magyarországról, közben nem az ő dolguk."
ÚRISTEN EMBER, most nagyon durván beégetted magad :D
mi az, hogy MÉG NEM ÉRTEK menekültek Olaszországba??? :DDDD ott évtizedek óta nagyon komoly bevándorlás zajlik, észak-afrikából jönnek hajókon, százezrek évente. méghogy még nem értek oda :DDD sírok rajtad koma. pontosan megmutattad, hogy milyen emberekre szabták a fideszes plakátkampányt. bepalizható vagy :(
A bevándorláspolitikánk eddig szigorú volt: azok kaptak tartózkodási engedélyt, akiknek volt itt munkájuk vagy családegyesítés céljából költöztek ide. Pont a Fidesz lazított ezen, amikor bevezette a letelepedési kötvényt.
Tegyük hozzá, hogy ezeknek a bevándolróknak a nagy része határontúli magyar, csak pár tízezer ázsiai, afrikai, amerikai van, tehát kultúridegennek se nagyon lehet nevezni a nagy részüket.
Tájékoztatásul: a bevándorlók semmyilen segélyben vagy juttatásban nem részesülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!