Mi okozta a Jobbik népszerűségi indexének robbanásszerű növekedését?
15:54:
Szerinted, ha az utcán megkérdeznék 1000 embert, hogy mi a véleménye a cigányokról, akkor szerinted hányan mondanák azt, hogy jóravaló emberek?
Ne legyél naiv. 1000- ből 900 biztos azt mondaná, hogy nem azok. A maradék 100 pedig azt mondaná, hogy nem válaszolok, mert cigány vagyok.
A statisztika semmi, az eredmény attól függ, hogy tesik fel a kérdést.
ma 16:14
Elmondom hatodszor: NEM arról beszélek, hogy az országos átlagot az én élményeim közelítik meg és nem a tieid. Hanem arról, hogy nem az én, és nem a te élményeid az országos átlag. Hanem az országos átlag az az országos átlag. Pont. Nem az én élményeim. Pont. Nem a te élményeid. Pont. Hanem 10 millió ember élményei.
Elmondom hetedszer. NEM arról beszélek, hogy az országos átlagot az én élményeim közelítik meg és nem a tieid. Hanem arról, hogy nem az én, és nem a te élményeid az országos átlag. Hanem az országos átlag az az országos átlag. Pont. Nem az én élményeim. Pont. Nem a te élményeid. Pont. Hanem 10 millió ember élményei.
Elmondjam nyolcadszor is, hátha felfogod?
Tehát akárhány cigányt láttál múltkor a szülészeten, ebből nem tudsz következtetni az országos átlagértékekre. Hanem az országos átlagértékekre országos felmérések eredményeiből tudsz következtetni.
Elárulom, hogy vannak ilyenek. 2002-ben pl. 15,8% volt az újszülöttek között a cigányok aránya. (Most éppen másodszor magyarázom el, de ha szükséges, elmondhatom ezt is még ötször, hátha felfogod).
Vagyis nem vagy ráutalva az élménybeszámolódira meg a képzeeletedre, ha tudni akarod, hány cigánygyrek van, ugyanis tudjuk, hogy mennyi van: 2002-ben pl. 15,8%. Frissebb adatot nem tudok, de évről évre ez nem nagyon ingadozik.
Most térjünk rá roppant emberi és épületes hozzászólásod II. felére.
"És hogy ne vitatkozzunk itt feleslegesen, talán mond meg szépen, hogy szerintem ugyan miért vette ki a mostani elit a népszámlálásból az etnikai hovatartozásról szóló pontot?"
Azért vették ki, mert liberálisok, és azoknak a sok rögeszméje közül ez az egyik.
"Tán csak nem attól félnek, hogy a számok ismeretében (melyet oly gondosan titkolnak) netán fellázad a magyar nemzet (a csótányok honfoglalása ellen?)"
Nem félnek, tekintettel arra, hogy a népszámlálás önbevalláson alapul és ezért hasznavehetetlen arra a célra, hogy a cigányok arányát megbecsülje. 2001-ben pl. a szakértői becslések szerint 500-600 ezer cigány volt az országban, és a népszámlálás 190 ezret talált, ami messze alatta van a tényleges számnak.
Amúgy az erkölcseidet és az értelmi képességeidet jól mutatja, hogy egyes embereket a származásuk miatt csótányoknak nevezel. Most mondhatnám, hogy szégyelld magad, csak hát erre úgysem vagy képes. Hőbörgő prolikban nem szokott lenni annyi önérzet és belátás, hogy piruljanak, ha szégyenletes módon viselkedtek vagy beszéltek.
18:53:
Rájöttem, miért vitatkozol a cigánykérdésen!
Mert cigány vagy.Az a 15, valahány % a nyolc év alatt, akár meg is duplázódhatott, ahogy a tempójukat nézem. A 15 % is sok.
18:53:
A csúsztatás, már megint az a mocskos csúsztatás...
"Amúgy az erkölcseidet és az értelmi képességeidet jól mutatja, hogy egyes embereket a származásuk miatt csótányoknak nevezel."
Nem a származásuk, hanem a SZAPORODÁSI SZOKÁSAIK alapján. Tudod tanult barátom, mesélhetnék én itt neked K és R szaporodási stratégiákról, de inkább olvass utána, érdemes.
És érdemes elgondolkodnod azon is, hogy míg európára az R jellemző (meg úgy általában véve az emlős állatokra!), addig a cigányokra és pl az indiaiakra az R, akárcsak a csótányokra.
A különbség még annyi, hogy a csótányok szaporodását gátolja, hogy nincs korlátlan mennyiségű élelem, ezért egy részük éhen pusztul, ezzel van kordában tartva a korlátlan szaporulatuk ... szemben a cigányokkal, ahol a korlátlan szaporulatukat mesterségesen életben tartjuk, fizetünk nekik hogy éljenek.
Ha a csótányokhoz hasonlatosan a természetes szelekció tizedelné őket is nem lenne egy rossz szavam sem, de ez most úgy néz ki, mintha KÉNYSZERÍTENÉNEK rá minket, hogy erőnket meghaladó mértékben tenyésszük a csótányokat.
Na ezért hívják ezt a csótányok honfoglalásának.
Éééééérted? Vagy magyarázzam el újra?
Már félrebeszélek, helyesen:
míg európára a K jellemző
ma 19:09
Az adataim Kemény Istvántól (a cigányokkal foglalkozó egyik legnevesebb szakértőtől) származnak.
Ha elég bátor vagy, akkor hívd őt fel, és mondd el neki, hogy hazudik és cigány. Kíváncsian várom, meg mered-e tenni.
A 15 pedig persze, hogy "azóta megduplázódhatott". Sok minden történHET. Csak ez megint fantáziálás arról, hogy mi történHET és nem tényállítás arról, hogy mi történT. Ha nem érted ezt a különbséget, akkor konkrétan idióta vagy, és nem is tudom, miért pocsékolom rád az időmet.
ma 19:30
A cigány nők 2/3-ának 1-3 gyereke születik. 1/3-uknak 3-nál több. A cigányoknál az átlag gyerekszám kb. 3,5. Ráadásul ez csökken.
A magyarokra a 19. század végén és a 20. elején hasonló termékenység volt jellemző. Nyilván a 19. század végi magyarok R-stratégista csótányok voltak.
Minderről persze tudnád, ha tudnál a demográfiai átmenetek jelenségéről.
Amúgy nem a cigányokra jellemző 3-4 gyerek az, ami abnormális, hanem a magyarokra jellemző 1-gyerekes családmodell, amely hosszú távon kihaláshoz vezet.
Ha az agyadat nem borítaná el teljesen a gyűlölet, akkor nem azt tartanád problémának, hogy a cigányoknak 3 gyerekük van, hanem azt, hogy a magyaroknak csak 1.
De te nem vagy hazafi, téged a magyarság jövője igazából kicsit sem érdekel. Téged az éltet, hogy jól kigyűlölködhesd magad.
Most már tuti- biztos cigány vagy, és megsúgok valamit:
Az embereket nem érdeklik a statisztikák! Őket az érdekli, amit látnak. Bizony nem azt látják, amit te hablatyolsz.2002- es adatokkal jössz! 8 év telt el! Átlag cigány szül 3 gyereket, átlag magyar 1- et!
Szerinted maradt a 15%? Szerintem 30%-on felül van az már... Egyébként a 15% is sok ezekből az élősködőkből.Nem lenne jó neked, ha sokan lennének, akkor ki dolgozna?
Újra leírom te büdös köcsög 62% csökkentértelmű!
Ma Magyarországon a 8év alatti gyermekek több mint 50% ötven százaléka roma. És ha ezt nem fogadja be az a nyomorék fejed akkor már lődd főbe magad.
Soha nem kötött még így le a kommentek olvasása.
Nagyon érdekes és értelmes hozzászólások voltak:)) Köszönöm mindenkinek az élményt.
Drága 62%-os fogalmad sincs,hogy miről beszélsz!!!
Egy Szabolcsi lakó!
Szebb jövőt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!