Mi okozta a Jobbik népszerűségi indexének robbanásszerű növekedését?
Az első tökéletesen leírta a Jobbik előretörésének az okait.
Itt élek Magyarországon,nem vagyok MSZP-s,és nem vagyok tőkés.De primitív sem vagyok,és a gazdasághoz is értek annyit,hogy ne dőljek be a Jobbik demagógiájának.
07:48
"Nem tudom hogy mit ugrálnak itt az első válaszolóhoz hasonló emberkék. Volt 8 évetek. Termeltetek? Nem. Tönkrevágtátok az országot."
Esetleg azt is tudni véled, hogy én vagyok Gyurcsány? Ki kell ábrándítsalak: nem én vagyok. Ő nem tud ilyen szépen fogalmazni, és főleg nem érti annyira a politikai folyamatokat, hogysem megírhatta volna a hozzászólásomat. Szóval nem talált :))))
Amúgy jó hőbörgést.
Az első tökéletesen leírta a Jobbik előretörésének az okait.
Itt élek Magyarországon,nem vagyok MSZP-s,és nem vagyok tőkés.De primitív sem vagyok,és a gazdasághoz is értek annyit,hogy ne dőljek be a Jobbik demagógiájának.
Akkor talán rátudsz világítani hogy a Jobbikban hol van a demagógia?
07:49
"A válságnak tényleg szerepe van benne, mind a kormányzatok helytelen gazdaságpolitikájának, ami 20 éve folyik " kiemelve az elmúlt 8 évet"."
20 éve. Azelőtt meg...? Szóval szerinted 1990 óta rossz gazdaságpolitika folyik. Azelőtt nyilván nem az folyt, ugye? Bátran valld be, hogy kádárista komcsi vagy :))))
"Cigány kérdés ami egy 35-40 éves folyamat 1az első 25 évbe lineális az uoólsó 15 parametrikus grafikonnal jellemezve."
Egy kérdést grafikonnal lehet "jellemezni"? Parametrikussal? :))) Művezető ëltáss lehet, hogy sikert arat a prolik között az ügyetlenül használt, félig értett "műszakias" hangzású terminusaival a "tanót nadrágos ember" szerepben, de rám sajnos nem hat ez a retorikai csúcsteljesítmény.
"Winernoinstattban"
Wiener Neustadt, de jó az Bécsújhelynek is, elvtárs.
"Megérti hogy a tőke arca valójában milyen"
Bizony, alapfokú szeminárium. Marx: Tőke. Látom, foszlányokban még emlékszel, elvtikém :))))
"Ahogy azt is hogy a világválság nem a véletlenek játéka."
Nem is, hanem közgazdaságtani törvényszerűség megnyilvánulása. Ciklusok.
"A Jobbik pedig egy új dimenziójú utat mutat, teli válaszokkal"
Ld. az első hozzászólásomat. A Jobbik úgy tesz, mintha "válaszai" lennének, és a hozzád hasonló primitív prolik ezt kajolják.
ma 08:09
Ezzel most megdolgoztatod a szegény válaszolót.
Könnyebb kérdés lett volna, hogy hol NINCS demagógia a Jobbik megnyilvánulásaiban :)))
20 éve. Azelőtt meg...? Szóval szerinted 1990 óta rossz gazdaságpolitika folyik. Azelőtt nyilván nem az folyt, ugye? Bátran valld be, hogy kádárista komcsi vagy :))))
Azelőtt szocializmus volt, és terv gazdálkodás, és nem követtünk semmilyen gazdaság politikát. Nem barátom nem Kádárista komcsi, csak képes vagyok megkülönböztetni a piacgazdaságot a monopolizált és mindent a tőkének alárendelő, imperializmustól. Attól ahol nem a reálgazdaság mechanikája hanem a spekulatív tőke befolyásolja, korruptan szerzett jogokkal, hogy miként működjön a gazdaság.
"Cigány kérdés ami egy 35-40 éves folyamat 1az első 25 évbe lineális az uoólsó 15 parametrikus grafikonnal jellemezve."
Egy kérdést grafikonnal lehet "jellemezni"? Parametrikussal? :))) Művezető ëltáss lehet, hogy sikert arat a prolik között az ügyetlenül használt, félig értett "műszakias" hangzású terminusaival a "tanót nadrágos ember" szerepben, de rám sajnos nem hat ez a retorikai csúcsteljesítmény.
Ha a tartalmát egyszer megértenéd talán egyszerűbb lenne. A cigányság problémája a 60 as évek végén kezdődött, amikor az eredeti foglalkozásaikat pontosan az általad favorizált Kádári éra a vas és acél országának az építése érdekében, betelepítette az iparba és a mezőgazdaság egyes területeire. Semmi osztályosodás, semmi etnikai színezettség, vagy szélesedő képzés, csak droid. ( ez a 25 év) Aztán mikor ezek a területek kezdtek leépülni az egyetlen válasz a segély, és a piacnyitással teljesen összedőlt a kissebség társadalmi váza, és a többségi társadalomban kialakult szerepe!
Bizony, alapfokú szeminárium. Marx: Tőke. Látom, foszlányokban még emlékszel, elvtikém :))))
Tudod a tőkének egy arca van, csak sokfelől lehet nézni! Semmi rendkívülit nem csinált mikor idejött, csak mi nem tudtunk vele mit kezdeni. Talán nem az a kommunista elvtárs aki azt mondja hogy , haver ha mindent oda adsz a tőkének, az bizony elveszi! Mert a tőke már csak ilyen. A baj hogy akik azt hitték hogy ők hü ha hü ha mekkora tőkések, azok egyszerű a kapcsolati paszulytőkén felkapaszkodott csalók, akik nem a az egyezkedés „ harcát „ vívták meg a tőkével, amiből a társadalom is profitálhatott volna. Hanem a saját önös érdekükben, kihasználva a társadalom ismeret hiányos állapotát, hitették el hogy a tőke a cukros bácsi! Nem kell félni a tőkétől, de nem is szabad mindent megengedni neki mert nincstelenre csupaszít ha hagyod, mert ez a természetes dolga.
Nem is, hanem közgazdaságtani törvényszerűség megnyilvánulása. Ciklusok.
A mai válságnak semmi köze az amúgy alig érezhető, a telitettségből adódó ciklikus válságokhoz. Egyszerűen a globális termelési rendszer, a neoliberális szabályozatlanságával fűszerezve, a saját már genetikusan kódol anomáliájába bukott bele.
Ld. az első hozzászólásomat. A Jobbik úgy tesz, mintha "válaszai" lennének, és a hozzád hasonló primitív prolik ezt kajolják.
Furcsa! Hiszen nagyon egészségtelen amikor az ember azt hiszi hogy a tükör a görbe és nem ő a kövér! Pedig ahogy a kis országunk állapota mutatja, szuszogunk ha van egy két lépcső amit meg kell lépni, nincs teljesítményünk, nem vagyunk mozgékonyak stb.
Biztos hogy a tükör a görbe?
Az Jobbik az MSZP-nek, SZDSZ-nek és a Fidesz-nek köszönheti a népszerűségét. Ők kormányozták az országot az elmúlt 20 évben. Ha kormányoztak, akkor talán van valami felelősségük is a döntéseik nyomán kialakult állapottal kapcsolatban. Nem kell mindent a gazdasági válságra meg a külföldre fogni. Lettek volna más lehetőségek is.
A Jobbik népszerűsége fordítottan arányos az életszínvonallal. Kedves Fideszesek. Tessék életszínvonalat növelni és magától megoldódik a Jobbikos probléma. Létbiztonság és közbiztonság kell. Akkor csak néhány fanatikus fog a Morvaira meg a Vonára szavzni.
De hát nekik nem érdekük az életszínvonal növekedése!
Nekik a saját életszínvonaluk a fontos(mármint a fideszmszp-nek). Ha javul az életszínvonal, nem halnak ki a magyarok, nem jöhetnek a helyükre mások.A fidesz idején az átlagembereknek semmivel sem volt jobb.Ha az lett volna, akkor az elmúlt nyolc évet is ők kormányozták volna.De leváltották őket.Ha nyernek, megint 4 év jut nekik, csak más(Jobbik) fogja leváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!