Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi okozta a Jobbik népszerűség...

Mi okozta a Jobbik népszerűségi indexének robbanásszerű növekedését?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 03:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
14%

ma 09:47

Az életszínvonal pl. 1997-től 2006-ig egy kivételével minden évben emelkedett. A tények teljesen függetlenek a sirámaidtól.

Ezzel szemben az általatok, jobbikos kriptokommunisták által imádott Kádár-korszakban (ama "20 év" előtt) 1978 óta csökkentek a reálbérek. Ennyit a "Kádár idején jobb volt" mítoszáról. Az első felében (1957-től 1978-ig, azon belül az "aranykor" 1968-1973) tényleg eldöcögött valamelyest a rendszer, '79-től viszont a bukás már bele volt kódolva.

2010. márc. 6. 10:06
 22/73 anonim ***** válasza:
54%

ma 09:37

Ha a Jobbik népszerűsége fordítottan arányos lenne az életszínvonallal, akkor a jelenlegi adatokat figyelembe véve 1991-ben 300%-on kellett volna lennie a népszerűségének :)))))

2010. márc. 6. 10:08
 23/73 anonim ***** válasza:
68%

Volt 1991-ben Jobbik ?

Nem is tudtam.

2010. márc. 6. 10:12
 24/73 anonim ***** válasza:
71%
A tatárjárás után 200000 % lett volna a Jobbik népszerűsége.
2010. márc. 6. 10:13
 25/73 anonim ***** válasza:
65%

(1957-től 1978-ig, azon belül az "aranykor" 1968-1973) tényleg eldöcögött valamelyest a rendszer, '79-től viszont a bukás már bele volt kódolva.

A szezont a fazonnal!

Tudod miért buktunk nagyot 1970-1989ig? Miért nőtt az adósságunk? Miért nem voltunk termelékenyek?

Kíváncsi vagyok?

2010. márc. 6. 10:28
 26/73 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy olyan problémákat vet fel, amire a többi párt nagy ívben sz.rik, vagy éppen piszok kellemetlen nekik

1) Cigánybűnözés. Van. Gyerekkoromban engem még le mertek engedni játszani alföldi megyeszékhelyen a szüleim. Én már nem fogom tudni ezt megengedni a gyerekemnek, hála a 6-20 fős környéken randalírozó, gyilkoló (!!!) cigány bandának.

2) Cigányszaporítás. Már a 8 év alattiak fele cigány! Mit is jelent ez? Ha folytatódik a tendencia (és miért ne, MSZP és Fidesz is cigányszaporító volt mindig is) akkor a mi gyerekeinknek már OLÁHIÁBA fognak születni a gyerekei. A csótányok honfoglalásaként is szokás emlegetni.

3) Korrupció, politikusbűnözés, zsidóbűnözés, bankárlobbi. Van, de még mennyire. Beszélni róla nem lehet, mert aki megteszi az náci, magyarán ha leírod, hogy a zsinagógából már megint megszervezték a nyóckerben pár százmilliós ház fillérekért elsikkasztását, akkor náci vagy. Igen, nem ők mocskos korrupt bűnözők, hanem te náci.

4) Az ország kiárulása, zsidó bevándorlás.

5) Hazug média. Mivel a zsidók kezében van, akik ugyebár szintén részesei a korrupciónak és az ország kiárusításának, így ahol lehet elhallgatnak mindent, illetve csúnyán ferdítenek, pozitívan diszkriminálnak (cigány, zsidóbűnözés), negatívan a magyarral szemben

6) Túl engedékeny liberális törvények és jogalkalmazás. Jelentkezzen, akit nem háborított fel, hogy a cigány bokszoló Kozák Rajmund HALÁLRA VERTE magyar osztálytársát, és ezért 1 év FELFÜGGESZTETTET kapott (azaz egy percet sem ült). Vagy az, hogy a magyar középiskolás srácok csak 1-1 pofont kevertek le az őket kizsebelő cigányoknak, és ezért 3 év LETÖLTENDŐ BÜNTETÉST kaptak. Ez pontosan annyi, amennyit az a többszörösen visszaeső cigány kapott, aki nemes egyszerűséggel ELVÁGTA egy magyar torkát, hogy kirabolhassa.

NA EZÉRT!

2010. márc. 6. 11:07
 27/73 anonim ***** válasza:
45%

ma 10:28

Tudom. De nem fogok ideírni erről egy könyvnyi szöveget :)))

Inkább kérdezz valami konkrétabbat. Melyik részét nem érted a folyamatnak?

2010. márc. 6. 11:08
 28/73 anonim ***** válasza:
39%

11:07

"Cigányszaporítás. Már a 8 év alattiak fele cigány!"

Hol? Az ország egészében biztosan nem. Honnan az adatod?

2010. márc. 6. 11:09
 29/73 anonim ***** válasza:
76%
Múltkor voltam a szülészeten meglátogatni egy ismerőst. ( Észak Dunántúl ) Hát én még rosszabbnak látom az arányt. 5:2-höz a cigányok javára. Igaz nem reprezentatív volt a felmérés, csak ott helyben számolgattam.
2010. márc. 6. 11:33
 30/73 anonim ***** válasza:
84%

"Igaz nem reprezentatív volt a felmérés, csak ott helyben számolgattam."

Ezt nem vitatom.

2010. márc. 6. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!