Mi okozta a Jobbik népszerűségi indexének robbanásszerű növekedését?
ma 09:47
Az életszínvonal pl. 1997-től 2006-ig egy kivételével minden évben emelkedett. A tények teljesen függetlenek a sirámaidtól.
Ezzel szemben az általatok, jobbikos kriptokommunisták által imádott Kádár-korszakban (ama "20 év" előtt) 1978 óta csökkentek a reálbérek. Ennyit a "Kádár idején jobb volt" mítoszáról. Az első felében (1957-től 1978-ig, azon belül az "aranykor" 1968-1973) tényleg eldöcögött valamelyest a rendszer, '79-től viszont a bukás már bele volt kódolva.
ma 09:37
Ha a Jobbik népszerűsége fordítottan arányos lenne az életszínvonallal, akkor a jelenlegi adatokat figyelembe véve 1991-ben 300%-on kellett volna lennie a népszerűségének :)))))
Volt 1991-ben Jobbik ?
Nem is tudtam.
(1957-től 1978-ig, azon belül az "aranykor" 1968-1973) tényleg eldöcögött valamelyest a rendszer, '79-től viszont a bukás már bele volt kódolva.
A szezont a fazonnal!
Tudod miért buktunk nagyot 1970-1989ig? Miért nőtt az adósságunk? Miért nem voltunk termelékenyek?
Kíváncsi vagyok?
Az, hogy olyan problémákat vet fel, amire a többi párt nagy ívben sz.rik, vagy éppen piszok kellemetlen nekik
1) Cigánybűnözés. Van. Gyerekkoromban engem még le mertek engedni játszani alföldi megyeszékhelyen a szüleim. Én már nem fogom tudni ezt megengedni a gyerekemnek, hála a 6-20 fős környéken randalírozó, gyilkoló (!!!) cigány bandának.
2) Cigányszaporítás. Már a 8 év alattiak fele cigány! Mit is jelent ez? Ha folytatódik a tendencia (és miért ne, MSZP és Fidesz is cigányszaporító volt mindig is) akkor a mi gyerekeinknek már OLÁHIÁBA fognak születni a gyerekei. A csótányok honfoglalásaként is szokás emlegetni.
3) Korrupció, politikusbűnözés, zsidóbűnözés, bankárlobbi. Van, de még mennyire. Beszélni róla nem lehet, mert aki megteszi az náci, magyarán ha leírod, hogy a zsinagógából már megint megszervezték a nyóckerben pár százmilliós ház fillérekért elsikkasztását, akkor náci vagy. Igen, nem ők mocskos korrupt bűnözők, hanem te náci.
4) Az ország kiárulása, zsidó bevándorlás.
5) Hazug média. Mivel a zsidók kezében van, akik ugyebár szintén részesei a korrupciónak és az ország kiárusításának, így ahol lehet elhallgatnak mindent, illetve csúnyán ferdítenek, pozitívan diszkriminálnak (cigány, zsidóbűnözés), negatívan a magyarral szemben
6) Túl engedékeny liberális törvények és jogalkalmazás. Jelentkezzen, akit nem háborított fel, hogy a cigány bokszoló Kozák Rajmund HALÁLRA VERTE magyar osztálytársát, és ezért 1 év FELFÜGGESZTETTET kapott (azaz egy percet sem ült). Vagy az, hogy a magyar középiskolás srácok csak 1-1 pofont kevertek le az őket kizsebelő cigányoknak, és ezért 3 év LETÖLTENDŐ BÜNTETÉST kaptak. Ez pontosan annyi, amennyit az a többszörösen visszaeső cigány kapott, aki nemes egyszerűséggel ELVÁGTA egy magyar torkát, hogy kirabolhassa.
NA EZÉRT!
ma 10:28
Tudom. De nem fogok ideírni erről egy könyvnyi szöveget :)))
Inkább kérdezz valami konkrétabbat. Melyik részét nem érted a folyamatnak?
11:07
"Cigányszaporítás. Már a 8 év alattiak fele cigány!"
Hol? Az ország egészében biztosan nem. Honnan az adatod?
"Igaz nem reprezentatív volt a felmérés, csak ott helyben számolgattam."
Ezt nem vitatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!