Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi okozta a Jobbik népszerűség...

Mi okozta a Jobbik népszerűségi indexének robbanásszerű növekedését?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 03:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
65%
Te is és én is rosszkor voltunk a szülészeten. Ha nem tudjuk pecsétes papírral igazolni a látottakat, akkor az csak rémhír keltés. Egyébként az általános iskolai tanárok borzasztó történetei az emberi butaságról sötétségről és a kultúra teljes hiányáról a cigány tanulók arányáról is csak rémhírkeltés. Múltkor egy hasonló vitában idéztem a magyar költségvetésből. Arra is azt mondta valaki, hogy hazugság, félremagyarázom a dolgokat.
2010. márc. 6. 19:40
 42/73 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 12:45

"Tudod kis butus, vannak olyan részei az országnak ahol nagyobb, van ahol kisebb, ezért is hívják ÁTLAGNAK."

Ezt mondom én, is te szerencsétlen jobbikidióta. Az, hogy te mit látsz magad körül, az nem jellemző az országra. Az jellemző az országra, hogy annak 10 millió lakosa mit lát maga körül. Az átlagértékek jellemzők az országra, te ostoba barom, nem a saját élményeid. A saját élményeid a te közvetlen környezetedre jellemzők.

"Google a barátod."

Mivel nincs olyan KSH-adat, mint amiről beszélsz, ezért nem Google a barátom, mert a Google sem fog nemlétező statisztikákat megtalálni. Tőled kérem a hivatkozást. Vagy hazudsz, vagy valami kamu forrásod van, pl. kurucinfó vagy barikád vagy valamelyik másik hasonló baromság. Erre lennék kíváncsi, hogy melyik.

"A 8 év alattiak 50-55%-a cigány, ez volt a hivatalos adat."

Megismétlem: ennek az adatnak a forrását jelöld meg.

Tudom, hogy Szegedi Csanád mondta ezt, de ő nem a KSH, de pedig a KSH-ról hazudozták még az előbb.

Szóval: jobbikos, megjelölni a KSH-kiadványt, ahonnan az információ származik.

"Nem gondolod, hogy ez pofonegyszerű? Beszüntetni a segélyezést, aki nem dolgozik ne is egyék."

Ez segíteni fog a magyarok 1,3 körüli gyerekszámán? Legutóbb a Bokros-csomag idején zuhant nagyot a magyarok gyerekszáma, amikor a családtámogatások feltételeit szigorították. Gratulálok a jobbiknak a nemzetellenes terveihez :))))

Szóval, hazug jobbikos, gyerünk a KSH-hivatkozásokkal. Ismétlem: Szegedi Csanád =/= KSH. Szegedi Csanád egy lelkiismeretlen cinikus, aki hatalomra és vagyonra akar szert tenni a hozzád hasonló hiszékeny prolik riogatásával, azzal, ha az ember legalantasabb ösztönein játszik - de nem ő a központi statisztikai hivatal.

Létezik persze tudományos felméréssorozat is a témáról, Kemény István kutatásai. Ezek szerint 2002-ben 15,8% volt az újszülöttek között a cigányok aránya. Vagyis ahhoz, hogy a most 0-8 évesek között a cigányok aránya 55% legyen, ahhoz a cigányoknak meg kellett volna négyszerezniük a születésszámukat 2002 óta, ami nem túl valószínű, tekintettel arra, hogy szintén Kemény munkái alapján tudjuk, hogy a cigányok körében a születésszám már régóta csökken.

Szóval várom a KSH-tanulmányok idézését vagy annak elismerését, hogy hazudsz, jobbikos.

2010. márc. 7. 08:59
 43/73 anonim ***** válasza:
36%

tegnap 19:40

Ha nem tűnt volna fel, nem azt vitattam, hogy azt láttad a szülészeten, amit láttál. Azt vitattam, hogy az ország állapotát az írja le pontosan, hogy Jobbikos Józsi mit látott múlt kedd reggel, amikor a reggeli kevertjét itta a Gombában. Mivel Jobbikos Józsi egyetlenegy ember az ország 10 millió lakosából, aki a 3000 település egyikén él, és csak a közvetlen környezetét ismeri, azt tudja leírni.

Most én is elkezdhetnék sztorizni, hogy múlt pénteken Budapestről Győrbe utaztam, és ennek során felszálltam három buszra és egy vonatra, végigmentem több utcán, közben láttam több száz embert, és egyetlenegy cigány se volt köztük. Ez is egy élmény, meg a tiéd is élmény. Egyik sem ér sokat, mert csak egy-egy nézőpont a sokból. A statisztika viszont nem élmény, hanem az országra jellemző átlagokat adja meg.

2010. márc. 7. 09:03
 44/73 anonim ***** válasza:
41%

09:30:

Mond csak, jártál te az elmúlt 2-3 évben szülészet-nőgyógyászaton? Vitted el az asszonyt? (már ha van.)

Én igen, főváros, vidék, meg a baráti körből is van 2 ápoló a szülészetről. Én tudom miről beszélek, ezek TÉNYEK.

És te, tudod miről beszélsz, vagy csak megkérdőjelezel mindent, mert a fotelodból te nem úgy látod.

Amúgy örülök, hogy a 6 pontomból csak a cigányszaporítás okozta vita tárgyát, tehát akkor a többivel mindenki egyetért (cigány és politikus bűnözés, zsidó invázió, hazug média és gyenge, liberális és antimagyar rasszista törvények és jogalkalmazás)

2010. márc. 7. 12:34
 45/73 anonim ***** válasza:
36%

ma 12:34

Megint elmesélted, hogy neked meg a barátaidnak valamikor milyen élményük volt.

Én meg elmondom harmadszorra, mint türelmes gyógyedagógus, hogy NEM a te élményeidet vitatom, hanem azt, hogy egy ország állapota azonosak Gipsz Jakab személyes benyomásaival.

Mert elmesélhetném, hogy igen, jártam már szülészeten konkrétan 4-szer az elmúlt 2 évben, és egyszer se láttam ott cigánygyerekeket. Mire gondolom lezsidóznál, mert biztos hazudok, és egyébként is nyilván egy Tel Aviv melletti bunkerből írom a sötét hazugságaimat.

2010. márc. 7. 15:04
 46/73 anonim ***** válasza:
59%

09:03:

Igen , a két élmény közötti különbség annyi, hogy a tiéd jó, az enyém rossz élmény.Mit szólnál ahhoz, ha az a pár száz ember aki mellett elmentél cigány lenne? Akkor is pozitív lenne az élmény?Lehet, hogy még annyira fiatal vagy, hogy nem volt konfliktusod velük.A cigányok legnagyobb része igenis alja ember.ha meg ellenkezel, magadnak hazudsz.

2010. márc. 7. 15:07
 47/73 anonim ***** válasza:
41%

15:04:

Figyu, nem tudom te mely városok mely szülészetén jártál (netán magánkórház?), de ahol én és ismerőseim, ott nagyarányú cigány többlet volt tapasztalható (illerve ápolónők ÁLLANDÓ cigó többségről mesélnek ... meg azok a sztrorik a rokonyokról :D)

2010. márc. 7. 15:47
 48/73 anonim ***** válasza:
66%

ma 15:47

Elmondom negyedszer.

NEM VITATOM, hogy amikor szülészeten voltál, sok cigánygyereket láttál. Az ország állapota azonban nem a te saját személyes élményeiddel azonos, hanem 10 millió ember élményeivel. Te ebből egy minimálisan kis részt látsz közvetlenül, mint ahogy én is.

A statisztika arra való, hogy összesíti a különféle eseteket, és átlagértékeket határoz meg.

Pl. innen tudjuk azt is, hogy a 2002-ben született gyerekek 15,8%-a cigány volt.

Az országnak vannak olyan kistérségei, ahol a cigányok aránya 3-szorosa az országos átlagarányuknál. Ezekről a kistérségekről térképek is vannak.

Az ezeken a kistérségeken kívüli területeken 1-2% körüli a cigányok aránya, az újszülöttek körében pedig nem lehet több 3-4%-nál. Vagyis ha nem Heves, Borsod, Szabolcs-Szatmár, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében mész be a szülészetre, akkor a legtöbb helyen az egész osztályt át kell fédülnöd módszeresen, ha akár egy cigánygyereket akarsz látni. Míg Miskolcon, Ózdon stb. nagyon sokan lesznek. A statisztika átlagol az ország terültére.

Tehát elmondom ötödször: én elhiszem, hogy amikor bementél a szülészetre, az ott lévő gyerekek többsége cigány volt. Csak éppen ettől nem lesz országosan a gyerekek többsége cigány. Próbáld meg felfogni a különbséget.

2010. márc. 7. 15:54
 49/73 anonim ***** válasza:
42%

Én pedig nem vitatom, hogy ahova ti jártok szülészetre, ott nem 10-re jut 1 cigány csemete, de AZ sem az országos átlag.

És hogy ne vitatkozzunk itt feleslegesen, talán mond meg szépen, hogy szerintem ugyan miért vette ki a mostani elit a népszámlálásból az etnikai hovatartozásról szóló pontot?

Tán csak nem attól félnek, hogy a számok ismeretében (melyet oly gondosan titkolnak) netán fellázad a magyar nemzet (a csótányok honfoglalása ellen?)

2010. márc. 7. 16:14
 50/73 anonim ***** válasza:
55%
Egy szó: IGAZSÁG
2010. márc. 7. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!