Mindenki érvelését várom? (többi lent)
1: Igen, mert már támadtak meg úgy az utcán, hogy semmit nem csináltam (konkrétan nem is láttam őket és gyáva módon hátulról jöttek nekem). Ezen kívül rendszeresen vegzálnak az utcán, vagy csak simán zavarnak a jelenlétükkel.
2: Igen, mert nem túl empatikusak (legalábbis azok akiket ismerek). Igazából olyanok, mintha antiszociálisak lennének, enyhe kivitelben. A pénzen kívül más nem számít, az egyik kocsilopásból tartotta fenn magát például (meglepő, mi?).
3: Jó kérdés, nem tudom. Talán a Jobbikra, hogy ne nyerjen a Fidesz vagy MSZP; de igazából egyik párt sem érdekel túlzottan.
1. Igen. Tapasztalat. Látom, hogy milyen undorítóan viselkednek, látom, hogy képtelenek beilleszkedni a társadalomba és ez nem csak Magyarországon van így, hanem mindenhol, ahol megtalálhatóak. Megnézhetjük a származási országukat is, egy nagy putri az egész. Csak azért nagyhatalom, mert a nép egyvalamihez ért: hogy szaporodjanak mint a nyulak.
Arról nem is beszélve, hogy személyesen is volt már velük incidensem. Utoljára kb 3 hónapja volt, amikor hárman körbefogtak és megfenyegettek, hogy leszúrnak ha nem adom át a pénzem (hozzáteszem mindez fényes nappal Szeged belvárosában, ami azért nem egy veszélyes hely alapból).
Amúgy meg személyesen 2 cigányt ismerek csak (mármint úgy, hogy nem csak egyszer láttam). Abból az egyik egy piti herbál díler, a másik meg egy kigyúrt agresszív f**z (mivel ismerem kis korom óta, ezért nem volt vele bajom sose, de ha most látnám életemben először, akkor nem mernék a közelébe menni).
Már ott tartok, hogy összeszorul a gyomrom, ha egy cigány szembejön velem.
2. Hát igen is meg nem is. Ha meglátok egy zsidót az utcán, akkor nincs bennem semmi negatív érzelem, max egy kicsit megbámulom, mert azért valljuk be egy echte zsidó elég érdekes látvány (legalábbis nekem, mert nem mindennap látok).
Az ismerőseim közül egy emberről tudok aki zsidó, de vele jóba vagyok. Igazából róla a mai napig nem tudnám, hogy anno gólyatáborban nem kapott volna egy disznózsíros feladatot.
Szóval így egyéni szinten nincs bajom velük, ha valakiről megtudom, hogy zsidó, nem fogok máshogy nézni rá.
Viszont engem két dolog irritál az össznépi zsidósággal kapcsolatban:
-a holokauszt ránk erőltetése. Ezen az oldalon olvastam egy jó hasonlatot rá (amúgy ez igaz a szivárványosdira is): Ez olyan mint a spenótfőzelék az óvodában - minél jobban erőltetik, annál inkább öklendezel. Ergo van egy tragédia, amit megtanítanak nekünk az iskolában, eddig oké. De amikor már nap mint nap erőltetik ránk, és nap mint nap akarnak bűntudatot belénk verni, akkor már ellentétes hatást vált ki. Ráadásul olyan szinten dogmatizálják, hogy számomra a számok kezdenek egyre gyanúsabbak lenni.
Meg ez a kettős mérce: az öreg Biszku valószínűleg a párnái között fog meghalni, miközben azt még a sírból is kihantoltatják és bíróság elé viszik, aki anno kenyeret sütött Auschwitzben.
- a másik meg Izrael arrogáns politikája. Egyszerűen irritáló, hogy ha valaki bírálja az izraeli kormányt, már el is kezdik szőni az antiszemitás összeesküvés elméleteket.
Szóval röviden: a zsidóság, mint politikai egység, eléggé bosszantó dolog tud lenni sokszor. Viszont egyéni szinten nincs semmiféle előítéletem.
3. Jobbik
Amúgy nem tartom magam sem antiszemitának, sem rasszistának. Szerintem a zsidóság bírálása nem jelent egyből utálatot, sőt erre igen is szükség van. A rasszizmusról meg: a cigányokat nagyon nem szeretem, viszont nincs semmi előítéletem sem az arabokkal, sem a négerekkel, sem az ázsiaiakkal (sőt szerintem az ázsiai nők valami hihetetlenül szépek) sem senki mással.
1-2. Nem vagyok előítéletes, mert nem egy normális cigányt ismerek. Egyik a volt általános iskolás osztálytársam. Ugyanígy vagyok a zsidókkal, de más népekkel is. Néhány bunkó végett nem fogok egy egész népet ismeretlenül elítélni. Ha így lenne, akkor a honfitársaimat is utálhatnám, mert nem egy patkányt ismerek közülök. Aki értelmes, az előbb megismeri a másikat, mielőtt ítélkezik.
3. Semelyikre nem fogok szavazni, mert akkor már külföldön fogok élni. Nemcsak a jobb életminőség miatt, hanem mert nem tetszik ahogy a magyarok bánnak másokkal és főleg egymással.
1: Igen. Mert nem telik el nap hogy ne ölnének meg, ne rabolnának ki, nem lopnának meg egy tucat embert szerte az országban.
2: Igen. A cionizmusuk miatt.
3: Ha a szavazástól BÁRMI megváltozna, azonnal betiltanák. Egyikre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!