Mindenki érvelését várom? (többi lent)
1: Igen, teljes mértékben.
2: Nem, mert nem vagyok rasszista.
3: Magán ügy.
22/f. :)
1. Igen.
2. Nem.
3. Fogalmam sincs, most éppen a Jobbik, de nem kitörő örömöm miatt, hanem mert jobb jelenleg nincs. Esetleg LMP.
1. Igen
2. Nem
3. Mindegyik mainstream párt szánalmas, talán az MKKP-ra.
1.igen,csak
2.igen, de pozitív értelemben
3.kéfarkú kutya
1 Igen, Miskolci vagyok, naponta talakálkozom ezekkel.
2 Igen, mert nem csak indexet olvasok.
3 Jobbikra
1. Attól függ milyen a megjelenése. Ha így néz ki akkor igen (akkor is ha nem cigány):
Bár a legtöbb cigány akit az utcán látok szociálisan lecsúszott, igénytelen, primitív, alultáplált (vagy épp elhízott), és sokszor drogos. Rám nézve ezek nem veszélyesek, viszont érthető okokból nem szeretem a társaságukat. Tehát mondhatni ilyenkor is előítéletes vagyok...
Ha nem kirívó megjelenésű/viselkedésű az illető és dolgos, akkor nem vagyok előítéletes, mivel ilyet is ismerek.
2. Nem. Zsidók közül teljesen különböző fajta emberekkel kerültem kapcsolatba.
Legtöbben tény hogy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, és törekednek előre az életben. Négy illetőt is ismerek viszont aki viszont gazdag, értelmiségi zsidó családból származik, de esélytelen hogy a valamire is vigye az életben.
3. Jobbik.
A kérdés nem ad sok helyet érvelésre, csak véleménykifejtésre.
1. Kicsit nehéz értelmezni azt, hogy "elő". Borsodban nőttem fel, napi szinten találkoztam cigányokkal. Szemtől szemben egy pillantásból meg tudom állapítani, hogy az a fajta-e, akit érdemes elkerülni, vagy az a fajta, akivel semmi gáz nincs. Viszont túlsúlyban vannak a negatív tapasztalatok, így látatlanban, ha nem kezeskedik értük valaki, akiben megbízom, inkább óvatos vagyok.
2. Kevés tapasztalatom van zsidókkal, vagy csak nem tudtam róluk, hogy azok. Nem mindegyik haszid zsidó, amelyiken látszik. Így viszont sem pozitív, sem negatív előítéleteim nincsenek az irányukban.
3. Lehetetlen kérdés, a mostani kis pártokat nem nagyon ismerem, a nagyobbak közül egyedül az LMP-re adnám le a voksom, ha mindenképp szavazni kellene. A három nagy pártot és fragmentumaikat teljesen méltatlannak tartom az ország vezetésére, az LMP pedig nem tudott akkora tekintélyt megteremteni, amivel képes lenne normálisan képviselni az országot. Ahogy fogalmazni szoktam, töketlenek.
1. Igen. Így kondícionált a társadalom. Tudom hogy hülyeség etnikai alapon előítéletesnek lenni, de már belém van kódolva a félelem.
2. Ld. 1-es pont.
3. LMP, mert az ő értékrendjük áll az enyémhez legközelebb és ők még ártatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!