Magyarország egy xenofób, rasszista ország?
33
Nem te vagy az első, aki azt állítja, hogy római katolikus, tehát nem zsidó. Itt nem a vallás számít, hanem a "hozzáállás". Joe Eszterhas kb. úgy nem az, ahogy te. Vagy még úgyse...
32
Ki mondta, hogy muszály itt élned? Gyurcsány is megmondta néhány éve: "akinek nem tetszik, elmehet". Érdekes, hogy most más a véleménye...
Ellenben nekem úgy tűnik, hogy inkább jöttök.
Pár hónapja volt egy riport a rádióban egy "friss migránssal", aki elmondta, hogy nem érti, hogy mi a bajuk a magyaroknak a munkakörülményekkel: kötetlen munkaidő, európai szintű fizetés, ingyen kávé, üdítő, wellnes szoba, szállás-, utazási költségtérítés, stb. - ilyen még korábbi hazájában sincs. (Majd hanyatt estem...)
Szóval ezért érzitek itt ilyen jól magatokat?!
Én azt nem, értem, hogy a sok nyivákoló liberálhibbant ha már annyira utálja a magyarokat minek írogat magyar oldalakra?
(Mint ha hiányoznának.)
Ide figyelj 74%-os hungarofób!
Zárjuk le azzal, hogy te
1. nem vagy magyar
2. nem vagy római katolikus
A példád is ékes bizonyítéka annak, milyen káros, ha idegeneket fogadunk az országba. Belülről bomlasztó idegenekre nincs szükség.
Húzás innen!
Ha ez nekem szólt: nem húzok! Az erős nemzetek bírják a kritikát és az önkritikát is. A nyugati társadalmakban ez nem veri ki a biztosítékot.
De nézd csak meg Adyt: nála jobban kevesen ostorozták Mo.-ot.
"A Hortobágy poétája
Kúnfajta, nagyszemű legény volt,
Kínzottja sok-sok méla vágynak,
Csordát őrzött és nekivágott
A híres magyar Hortobágynak.
Alkonyatok és délibábok
Megfogták százszor is a lelkét,
De ha virág nőtt a szivében,
A csorda-népek lelegelték.
Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.
De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett."
Ő is zsidó? Idegenszívű? Amúgy a zsidó származású Radnóti írta a magyar irodalom talán legszebb, Magyarországot féltve szerető versét. Vagy nézd meg a himnuszt író Kölcseyt. Volt olyan korai bejegyzése, hogy ha választhatna, hol élhetne, biztos nem ezt az országot választaná.
Miért nem bírjátok az önkritikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!