Nekem úgy tűnik,nem csak most,a bevándorlás témaköre kapcsán,hanem már előtte is feltűnt ez a dolog. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb magyar nem szereti az idegeneket, pláne ha az színesbőrű,a zsidókról már ne is beszéljünk, és egyre fiatalabb korban jelenik meg az idegengyűlölet, a rasszizmus és az antiszemitizmus, az erősödő jobboldali, szélsőjobboldali mozgalmak is sokat hozzátesznek ehhez a dologhoz. Szégyen szerintem, hogy idáig juttottunk, egy második világháború után, okulva a történtekből, még idáig sem kellett volna...
Igen, az. Plusz még homofób is. Én speciel szégyellem, h magyar vagyok. Azt ráadásul elfelejtik a helyi erők, h senki sem "magyar", annyi betelepítés volt: minden második ember neve "vics"-re, vagy "er"-re, netán "szki"-re végződik.
2015. júl. 21. 09:17
22/37 anonim válasza:
"El lehet menni Magyarországról! Tessék, lehet menni!"
(GY.F.)
2015. júl. 21. 09:27
23/37 anonim válasza:
Hogy kaffognak a hazátlan turbózsidók :))
Nekünk legalább van otthonunk,nem úgy mint nektek...
2015. júl. 21. 12:56
24/37 anonim válasza:
Igen, aki nem bírja az idióta acsarkodásotokat állandóan, az egyből zsidó :D Fuck logic :D
2015. júl. 21. 15:31
25/37 anonim válasza:
Igen, aki nem bírja az idióta acsarkodásotokat állandóan, az egyből "mélymagyar", "turbómagyar", "turulmagyar", "náci", "fasiszta", "trappista". :D Fuck logic :D
Ismerős?
2015. júl. 21. 15:44
26/37 anonim válasza:
Miért? Nem vagy mélymagyar? :D
2015. júl. 21. 15:57
27/37 anonim válasza:
"Magyarország egy xenofób, rasszista ország?"
Remélem az.
2015. júl. 21. 22:40
28/37 anonim válasza:
"Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! O tudni fogja,
hogy miért kapta." Joe Eszterhas
2015. júl. 22. 09:14
29/37 anonim válasza:
ma 09:14
Gondolom ez az ars poeticád.
A hitközségben biztos büszke rád a rabbid.
És ezek után még csodálkoztok, hogy az egész világ utál titeket. Mindenki. Sosem tanultok a hibáitokból (bűneitekből), mindig elkövetitek újból és újból, ezért a történelem újra és újra ismétli önmagát. Mindenhol bomlasztotok, viszályt szítotok, kihúzzátok a gyufát és előbb utóbb mindenki ki akar irtani titeket. Egyszer majd csak sikerül és akkor pisloghattok, mint hal a szatyorban. Én előre szóltam. Vegyetek vissza az arcotokból, és örüljetek, hogy megtűrünk titeket az országban.
2015. júl. 22. 09:59
30/37 anonim válasza:
Egy menekültet sem fogadtunk be. Szégyellem, h m. állampolgár vagyok, és tökre utálok itt élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!