Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország egy xenofób,...

Magyarország egy xenofób, rasszista ország?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik,nem csak most,a bevándorlás témaköre kapcsán,hanem már előtte is feltűnt ez a dolog. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb magyar nem szereti az idegeneket, pláne ha az színesbőrű,a zsidókról már ne is beszéljünk, és egyre fiatalabb korban jelenik meg az idegengyűlölet, a rasszizmus és az antiszemitizmus, az erősödő jobboldali, szélsőjobboldali mozgalmak is sokat hozzátesznek ehhez a dologhoz. Szégyen szerintem, hogy idáig juttottunk, egy második világháború után, okulva a történtekből, még idáig sem kellett volna...

2015. júl. 16. 21:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
9%
A xenofóbiával mi a gond? Pont, hogy ennek hiánya miatt vesztettük el területünk több mint 60% -át.
2015. júl. 17. 10:51
 12/37 anonim ***** válasza:

A probléma ott kezdődik, hogy ezek között a menekültek között is rengeteg a balhés egyén, hasonlóan az eddigi kisebbségi problémákkal.

Hiába rendes mondjuk 10-ből 1, de őszintén szívesen beengedsz 10-et, mert van köztük egy normális? Nos ugyanez igaz ezekre a menekültekre is, csak aki most védi őket, az majd akkor fog koppanni, mikor tényleg annyian lesznek itt, hogy mindenhol beléjük botlik az ember és éppenséggel főleg abba a 9-be tartozókba. Csak az a baj, utána már nem lesz hova paterolni, vagy legalábbis sokkal nehezebb lesz, akkor nem jobb ha már be sincsenek engedve?

2015. júl. 18. 05:35
 13/37 anonim ***** válasza:
59%

A hazug libsi propaganda állítja be a rasszizmust elítélendő tulajdonságnak. Minden népcsoport rasszista egy fokig.

Magyarország sem rasszistább, mint más államok.

2015. júl. 19. 23:39
 14/37 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rasszista ország legalábbis a többi országhoz képest. Hidd el sokal rasszistább országok is vannak, mint mi. Ìrták páran, hogy még sosem voltak külfön, akik xenefóbok. Ez egy hülyeség, aki kint dolgozott nem csak turistaként élt kint nagyon hamar szembesül rasszizmussal, pedig magyarok nem zsidók. Például ilyen az ország Anglia rohadt hamar szembesülsz, ha kint élsz, hogy nem egyenrangú emberként kezelnek, de ez több nyugati országról elmondható. Nyugaton feketék nekik az ellenség meg keleti európai bevándorlók, nekünk meg zsidók meg cigók ellenszenvesek. Mindenhol van rasszizmus, meg xenefóbizmús, csak más formában jelenik meg.
2015. júl. 20. 09:32
 15/37 anonim ***** válasza:
67%

"első"

Ugye te vagy a topika. Vagy csak puffogtatni szeretsz? Kiváncsi vagyok,ha egy kisebb társaság csenget be hozzád,kikről előbb már hallottad,hogy gyilkos szándékú is van köztük,b e e n g e d n é d-e? Nyugodtan mennél-e hazulról el gyerekeidet otthon hagyva.

Bizonyítani nem tudom,de első vagyok aki segít,ha teheti,de magamnak ellensége én se vagyok. Ne irigyeld ezt tőlem.te is megteheted. Elég hozzá egy normális észjárás.

Szakadj el azoktól akik fennen kiabálják:"ez csak a FIDESZ hisztériakeltése.". NEM. Minden ember bármely nációbeli,aki szereti hazáját: Óvja jelenét és jövőjét.

2015. júl. 20. 13:31
 16/37 Roland G. ***** válasza:
18%

Szia kedves kérdező!

Egy valamit még kihagytál:nemcsak xenofób,rasszista,hanem a legirigyebbek egyike a magyar!Plusz egy gyáva nép sajnos,akit nem érdekel a hazája ,s nem is szándékozik tenni semmit a változásért.(Tisztelet a kivételnek)

Akik pedig változást szeretnének,azoknak megkötik a kezüket.

Igazi demokrácia....

2015. júl. 20. 18:06
 17/37 Roland G. ***** válasza:
38%

Kiírtam,hogy tisztelet a kivételnek.

A zsidókról és a romákról a véleményem,mint minden emberről,hogy található köztük jó és rossz ember.

2015. júl. 20. 19:00
 18/37 Roland G. ***** válasza:
19%

17#

Tipikus magyar stílus,köszönöm szépen!

Erről kéne leszokni sokaknak...

2015. júl. 20. 20:32
 19/37 anonim ***** válasza:
68%

Összegezzük liberális nézőpontból, mi történik, ha a népek nevét cseréljük ki:

1. "a zsidó egy xenofób, rasszista, irigy"

-> csúnya gonosz antiszemita

2. "a cigány egy xenofób, rasszista, irigy"

-> csúnya gonosz rasszista

3. "a magyar egy xenofób, rasszista, irigy"

-> így igaz, Kossuth-díjat neki!

Jellemző, hogy a moderátor rögtön törölné a kérdést az 1. és 2. esetben, míg a 3. esetben csak úgy sorjáznak a magyargyalázó topicok és kommentek.

2015. júl. 20. 21:01
 20/37 anonim ***** válasza:
30%
Hogy őrjöngenek a mélymagyarok :D
2015. júl. 20. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!