Magyarország egy xenofób, rasszista ország?
A probléma ott kezdődik, hogy ezek között a menekültek között is rengeteg a balhés egyén, hasonlóan az eddigi kisebbségi problémákkal.
Hiába rendes mondjuk 10-ből 1, de őszintén szívesen beengedsz 10-et, mert van köztük egy normális? Nos ugyanez igaz ezekre a menekültekre is, csak aki most védi őket, az majd akkor fog koppanni, mikor tényleg annyian lesznek itt, hogy mindenhol beléjük botlik az ember és éppenséggel főleg abba a 9-be tartozókba. Csak az a baj, utána már nem lesz hova paterolni, vagy legalábbis sokkal nehezebb lesz, akkor nem jobb ha már be sincsenek engedve?
A hazug libsi propaganda állítja be a rasszizmust elítélendő tulajdonságnak. Minden népcsoport rasszista egy fokig.
Magyarország sem rasszistább, mint más államok.
"első"
Ugye te vagy a topika. Vagy csak puffogtatni szeretsz? Kiváncsi vagyok,ha egy kisebb társaság csenget be hozzád,kikről előbb már hallottad,hogy gyilkos szándékú is van köztük,b e e n g e d n é d-e? Nyugodtan mennél-e hazulról el gyerekeidet otthon hagyva.
Bizonyítani nem tudom,de első vagyok aki segít,ha teheti,de magamnak ellensége én se vagyok. Ne irigyeld ezt tőlem.te is megteheted. Elég hozzá egy normális észjárás.
Szakadj el azoktól akik fennen kiabálják:"ez csak a FIDESZ hisztériakeltése.". NEM. Minden ember bármely nációbeli,aki szereti hazáját: Óvja jelenét és jövőjét.
Szia kedves kérdező!
Egy valamit még kihagytál:nemcsak xenofób,rasszista,hanem a legirigyebbek egyike a magyar!Plusz egy gyáva nép sajnos,akit nem érdekel a hazája ,s nem is szándékozik tenni semmit a változásért.(Tisztelet a kivételnek)
Akik pedig változást szeretnének,azoknak megkötik a kezüket.
Igazi demokrácia....
Kiírtam,hogy tisztelet a kivételnek.
A zsidókról és a romákról a véleményem,mint minden emberről,hogy található köztük jó és rossz ember.
17#
Tipikus magyar stílus,köszönöm szépen!
Erről kéne leszokni sokaknak...
Összegezzük liberális nézőpontból, mi történik, ha a népek nevét cseréljük ki:
1. "a zsidó egy xenofób, rasszista, irigy"
-> csúnya gonosz antiszemita
2. "a cigány egy xenofób, rasszista, irigy"
-> csúnya gonosz rasszista
3. "a magyar egy xenofób, rasszista, irigy"
-> így igaz, Kossuth-díjat neki!
Jellemző, hogy a moderátor rögtön törölné a kérdést az 1. és 2. esetben, míg a 3. esetben csak úgy sorjáznak a magyargyalázó topicok és kommentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!