Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Boldogok vagytok,...

Magyarok! Boldogok vagytok, hogy a fizetésetek többnyire arra elég, hogy a következő fizetésig valahogy elvegetáljatok?

Figyelt kérdés
Ha jól látom, sokan nagyon boldogok ettől, mert szeretik Magyarországot és hálásak neki, hogy ilyen körülmények között élhetnek.
2015. júl. 16. 20:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
43%
Ki az Istenfaxa az a Fényhozó? :D Valami protontorpedó a USS Enterprise-ról? Kirk kapitány? Esetleg Mr. Spock? :D
2015. júl. 16. 21:50
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
A Fényhozó várása a lusta szocik kedvenc elfoglaltsága. Ő adja meg a gazdagságot, a kolbászos kerítést, miközben neki a lábát se kell mozdítania!
2015. júl. 16. 21:54
 33/37 A kérdező kommentje:

[link]

A Fényhozó Lucifer.

Nem bírta elviselni az emberek nyomorát, ezért fellázadt Isten ellen, aki az emberiség kínjainak okozója, ezért az megbüntette őt.

Édent megteremtve próbált nekünk jobb életet adni, de Isten észrevette az árulását és lázadó társaival együtt démonná csúfította, majd Pokolra vetette őket, hogy abban a szenvedésben kelljen fokozottan és örökkön-örökké élniük, amitől az emberiséget meg akarták kímélni.

Lucifer és társainak mártíromsága, valamint az elnyomó diktatúra elleni lázadásuk iránymutató példakép minden igaz ember számára.

2015. júl. 16. 21:58
 34/37 anonim ***** válasza:
71%
Na, nem elég, hogy szerencsétlen, még vallásos is... mindent értek :D Jó éjt. (Tudod mikor kelsz te fél ötkor, már rég aludnál :D Kamugép.)
2015. júl. 16. 22:13
 35/37 A kérdező kommentje:

Miért aludnék?

Tegnap is fél 1-kor aludtam el.

Keveset alszom általában.

2015. júl. 16. 22:21
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Annyi pénzem van amennyit keresek és kész. Ezzel arányosan költekezek. Ha kevesebb lenne akkor se lenne katasztrófa az életem, van hol lakni, van mit enni, legfeljebb nem veszek motort, vagy nagyobbat nem.

Én úgy vettem észre, ha kevesebb a munkám otthon sokkal több mindent meg tudok csinálni (mert akkor időm fog maradni), amivel rengeteget meg tudok spórolni. Ha több a munkám akkor könnyebbé teszem az otthoni dolgokat.

De a boldogságom semmiképp nem ebben keresem.

2015. júl. 17. 11:32
 37/37 anonim ***** válasza:

Szeretem az országot, mindössze annyi apróság a titka, hogy évente pár hétre járok a Balatonra és az autóm

rendszámtábláján egy D betűcske van.

2015. júl. 18. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!