Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Boldogok vagytok,...

Magyarok! Boldogok vagytok, hogy a fizetésetek többnyire arra elég, hogy a következő fizetésig valahogy elvegetáljatok?

Figyelt kérdés
Ha jól látom, sokan nagyon boldogok ettől, mert szeretik Magyarországot és hálásak neki, hogy ilyen körülmények között élhetnek.
2015. júl. 16. 20:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
18%
Így van kérdező tipikus szoci vagy: miért támogassuk a határon túli magyarokat, miért támogassuk a kultúrát, sportot, miért építsünk játszótereket, miért újítsunk fel épületeket? Miért nem az én zsebembe megy??? Ilyen a tipikus szoci mentalitás, gratulálok! Csak én, én, ÉN, minden más letojva..
2015. júl. 16. 21:06
 12/37 anonim ***** válasza:
30%
Te is a tipikus proli réteg vagy úrnő, ne szépítsük :D
2015. júl. 16. 21:08
 13/37 anonim ***** válasza:
56%
Én elég jól megélek a fizetésemből.
2015. júl. 16. 21:09
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Én is :) És az nem minimálbér, bár kerestem annyit is, még pályakezdő koromban.
2015. júl. 16. 21:11
 15/37 anonim ***** válasza:
27%
13# Bár egyetemre járok így értelmiséginek számítok büszke vagyok a proli gyökereimre. Az én szememben egy keményen dolgozó munkás vagy szakember ezerszer többet fog érni mint a rózsadombi ingyenélő liberális megmondóemberek.
2015. júl. 16. 21:14
 16/37 A kérdező kommentje:

Veszteségek Úrnője

Gondolom nagyon boldoggá tesz téged, hogy minden értelmes ember hanyatt-homlok menekül Magyarországról vagy csak szimplán menekülne, amint tehetné, mert akkora itt a nyomor. Erre ezek az ökrök szórják az állami pénzt, mintha valami bokron nőne és rabszolgák tömegei szednék nekik minden áldott nap 12 órában (a valóság ehhez nagyon közel áll).

És te ezt még támogatod is, mert abban leled örömed, hogy a világ igazságtalanul működik és az ártatlanok szenvednek, miközben vérrel és izzadsággal vegyített kínjaikban a hatalmasok gyönyörködnek.

Boldog vagy ettől? Örülsz neki? Nem kell válaszolnod, tudom, hogy igen. Olyan vagy, mint a többi. Már igazán megszokhattuk volna.

2015. júl. 16. 21:16
 17/37 anonim ***** válasza:
95%

Valaki tudja miről beszél ez? :)

"Rózsadombon élő liberális megmondóemberek" Ez mi? Valami új kifejezés?

Én egy ilyet nem ismerek... Nem is voltam még a Rózsadombon, mivel pesti gyökér vagyok :D

2015. júl. 16. 21:17
 18/37 anonim ***** válasza:
14%

Akkora itt a nyomor? Tedd össze kezed lábad hogy béke van és ha kinyitod a csapot ivóvíz folyik belőle. Van fogalmad róla mi a nyomor? Nézd meg mi van Ukrajnában ahol a ledobott foszforbombáktól a kis összeégett csecsemő az anyja karjában halt meg. Az ő nyomorához képest hol vagy te? Vagy menj el Indiába ahol az éhező, szomjazó csontvázak járkálnak az utcán, ha meg összeesel az 50 fokos hőségben csak bedobnak a csatornába. Az ő nyomorukhoz képest hol vagy te? De ott van még Afrika ahol minden évben járványok, háborúk tombolnak, ahol fertőzött vizet isznak a kutakból, ahol minden második újszülött nem éri meg az 5 éves kort, ahol egy anya élete során 3-4 gyereke halálát kénytelen végignézni és a szemétből esznek, az ő nyomorukhoz képest hol vagy te?

Egy légkondis szobában ülsz, netezgetsz, nem törnek az életedre, van munkád. Jah hogy te rózsadombról álmodsz meg kacsalábon forgó palotáról..

Komolyan nézz már szét hogy a világon 5 milliárd ember milyen körülmények között kénytelen élni, tudod hányan irigyelnek téged?

2015. júl. 16. 21:30
 19/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
34%
Pont ugyanarra elég, mint innen sokszáz kilométerre a mosogatóknak. Vagy még egy kicsit többre is.
2015. júl. 16. 21:30
 20/37 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, hogy élnek mások!

Én annyit látok, hogy ezermilliárdokat lopnak el tőlünk, amiből sokkal, de sokkal jobban élhetnénk!

Érted? Ez a lényeg, ez van most középpontban, nem a sok baromság, hogy a hasukat süttető, dologtalan afrikaiak és arabok hogyan nyomorognak.

Nem érdekel, nem és nem!

2015. júl. 16. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!