Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Boldogok vagytok,...

Magyarok! Boldogok vagytok, hogy a fizetésetek többnyire arra elég, hogy a következő fizetésig valahogy elvegetáljatok?

Figyelt kérdés
Ha jól látom, sokan nagyon boldogok ettől, mert szeretik Magyarországot és hálásak neki, hogy ilyen körülmények között élhetnek.
2015. júl. 16. 20:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

Ki a halált érdekelnek az afrikai éhezők? Ők ott vannak, mi pedig itt. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb :)

Persze élhetünk kolhozokban, vagy jurtákban, és akkor minden közös lesz, a problémák is <3 Lávcsi :D

2015. júl. 16. 21:38
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező ha nem lennél ilyen lusta, akkor sokkal jobban élhetnél, csak ezért TENNI KELL.
2015. júl. 16. 21:40
 23/37 anonim ***** válasza:
93%
Kivételesen igazat adok ennek az ütődött nőnek. Mindenki a saját életéért felelős :) Te is kérdező. Aki szegény, meg minimálbért keres, az miért nem tanul, hogy többet keressen? Miért nem teszi magát keresetté a munkaerőpiacon?
2015. júl. 16. 21:41
 24/37 A kérdező kommentje:

Ha nem lennék lusta?

Hajnali fél 5-kor kelek, hogy dolgozni menjek és este háromnegyed 7-re érek haza.

Mi a jóistent akarsz még tőlem?

2015. júl. 16. 21:42
 25/37 anonim ***** válasza:
91%
Csak magadnak köszönheted, hogy ilyen munkád van. Én pl. H-P 7-16-ig dolgozok. De dolgoztam pályakezdőként 5-18-ig is. Tudom miről beszélsz, de kitől várod a megoldást a saját életedre? Tőlünk? A kormánytól? A MÉLYMAGYAROKTÓL? :D
2015. júl. 16. 21:44
 26/37 A kérdező kommentje:

Igazatok van, csakis magunknak tudjuk megoldani a problémákat!

Ha mi nem intézzük el a tolvajokat, akkor senki nem fogja!

Köszönöm, hogy felnyitottátok a szememet, köszönöm, hogy biztatást adtatok nekem a további harcra, hogy soha nem érdemes feladni, mert az alagút végén ott van a fény és ha végzünk a bűnösökkel, akkor végre felvirágozhat a meggyötört világ, amiben élünk!

2015. júl. 16. 21:47
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolod, hogy ha kinyírod Zorbánt, akkor a cég több fizetést fog adni neked? :)
2015. júl. 16. 21:48
 28/37 A kérdező kommentje:

"Tudom miről beszélsz, de kitől várod a megoldást a saját életedre? Tőlünk? A kormánytól? A MÉLYMAGYAROKTÓL? :D"

A problémáinkat közösen kell megoldanunk, nem pedig egymás ellen harcolva.

Lassan el kell jönnie annak az időnek, hogy ne legyünk magyarok, hanem értelmes emberekként tartsunk a megoldás felé.

2015. júl. 16. 21:49
 29/37 anonim ***** válasza:
34%
Én meg 16 éves korom óta a szalag mellett voltam hogy legyen mit ennünk és tudjam fizetni az egyetemi tanulmányaimat, mert nem akartam diákhitelt felvenni. A fél gimit úgy jártam végig hogy délelőtt iskola, délután este 10-ig gyár.
2015. júl. 16. 21:49
 30/37 A kérdező kommentje:

"Azt gondolod, hogy ha kinyírod Zorbánt, akkor a cég több fizetést fog adni neked? :)"

Nem csak Orbánt. Rengeteg még a bűnös lélek rajta kívül is, akik a Fényhozó útjában állnak.

2015. júl. 16. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!