Mi a végzettségetek, Mi a munkátok, és mennyi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 13:10
3/20 anonim válasza:
Villamosmérnök, közgazdász, 4 nyelven beszélek, és középvezetőként dolgozom. A fizetésemről nem nyilatkozom. Nekem elég ;)
4/20 anonim válasza:
üzeleteim miatt nem tudtam folytatni az egyetemet, szal csak érettségim van, na de cserébe olyan pénzeket mozgatok, amiket sokan megirigyelnének, és szerencsére nem sok dolog jelenthet nekem gondot ... valamit valamiért
5/20 A kérdező kommentje:
tanulok
2010. dec. 18. 14:09
6/20 anonim válasza:
Érettségim van,kamiont vezetek 260.000 nettóért.
7/20 anonim válasza:
portugal-angol tolmács-nyelvtanar vegzettseg, forditasbol es tolmacsolasbol elek, emellett tanitok is, havonta valtozo a jovedelmem, de HUF-ba atszamolva 300.000 az also hatar.
8/20 anonim válasza:
pályakezdő informatikus, jelenleg nincs munkám (Budapest)
9/20 anonim válasza:
pék-cukrász a szakmám, Tescoban vagyok dagasztói állományban 100ezer körül volt a nettóm, plusz 5000ft étkezési (de jó is volt), most gyeden vagyok netto 68.590ft-ot kapok havonta.
10/20 anonim válasza:
Érettségit és felsőfokú angol nyelvvizsgát tudok felmutatni.
Jelenleg felsőfokú szakképzésre járok, utána szeretnék egyetemre menni. Emellett még szeretnék szerezni egy középfokú német nyelvvizsgát, és egy felsőfokú, de minimum középfokú orosz nyelvvizsgát.
Közgazdasági az FSZ is, és ilyen egyetemre is szeretnék menni, úgyhogy majd valami ilyesmi lesz a végzettségem, foglalkozásom, remélhetőleg.
Fizetésem bruttó 0 forint, plusz mellé kapok még jutalékot zsebpénz formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!