Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örülnétek neki, ha a...

Ti örülnétek neki, ha a nyugati országok megtiltanák a magyarok bevándorlását?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy én igen. Úgy vettem észre, hogy csak azok futnak be sikeres karriert külföldön, akik itthon is simán találnának munkát. Szerintem a gazdaság fellendüléséhez nekik kéne itthon maradni, nem a munkanélkülieknek.

Reménykedek benne, hogy egyszer bekövetkezik nyugaton a szélsőjobboldali ébredés és végre korlátozzák a bevándorlást, mert a vasfüggönyt magyarország határára azért nem akarok húzni(lehet, hogy ez az egyetlen megoldás).

2015. júl. 14. 00:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
5%
Hagy menjenek, legalább így könnyebb itthon munkahelyet találni.
2015. júl. 14. 08:17
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

Erről mindig a vicc jut eszembe:

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról. Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla: NE MÁSSZ KI!

Lucifer kérdésére az ördög így felel:

- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.

- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti. A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:

- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.

- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni, a többi úgyis visszahúzza.

2015. júl. 14. 08:23
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó!

és az a kemény ,hogy ez nem vicc hanem a magyar ember jelleme sajnos...."ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszéd lova is"

2015. júl. 14. 09:05
 14/39 anonim ***** válasza:
94%

'Természetesen, és ha hazatoloncolnák a sok disszidenst, itthon pedig jól megbüntetnék őket.'

Mióta minősülnek disszidenseknek azok, akik nyugati államba vándorolnak ki? És miért járna büntetés?

Egyszerűen nem értem ezt az elvakult szemléletet.

2015. júl. 14. 09:51
 15/39 anonim ***** válasza:
lehet esetleg az egyesül államokra értette,mert ugye ott nagyon sokan illegálisan vannak kint
2015. júl. 14. 09:54
 16/39 anonim ***** válasza:
3%
Én támogatnám, főleg azokat kéne visszatoloncolni akik az állam pénzén tanultak a felsőoktatásban és szerezték meg a diplomájukat. Utána nemhogy megköszönné a magyar államnak azzal hogy legalább egy darabig itt marad, azonnal megy ki külföldre. És csodálkoznak a hallgatók hogy a kormány megnyirbálja a felső oktatást, hát hogy a p*csába ne amikor az egész egy fekete lyuk és csak a pénzt nyeli, mert alig maradnak itthon utána és nem térül meg az egyetemekbe fektetett pénz..
2015. júl. 14. 10:11
 17/39 anonim ***** válasza:

'lehet esetleg az egyesül államokra értette,mert ugye ott nagyon sokan illegálisan vannak kint'

Nem lepődnék meg, ha mindenkire értené, akik valamelyik nyugati államba mentek ki.

2015. júl. 14. 10:40
 18/39 anonim ***** válasza:
90%

'Én támogatnám, főleg azokat kéne visszatoloncolni akik az állam pénzén tanultak a felsőoktatásban és szerezték meg a diplomájukat.'

Ellenállás esetén mit csinálsz?

2015. júl. 14. 10:41
 19/39 anonim ***** válasza:

18# Miért szerinted jól van ez így hogy az állam pénzén kitanul utána meg megy ki külföldre?

Azt csinálnám hogy fizesse vissza a képzési díját, akkor maradhat külföldön.

2015. júl. 14. 11:21
 20/39 anonim ***** válasza:
92%
Szóval akkor azt mondod hogy aki állami pénzen tanul annak utána az állam birtokolja az életét?
2015. júl. 14. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!