Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örülnétek neki, ha a...

Ti örülnétek neki, ha a nyugati országok megtiltanák a magyarok bevándorlását?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy én igen. Úgy vettem észre, hogy csak azok futnak be sikeres karriert külföldön, akik itthon is simán találnának munkát. Szerintem a gazdaság fellendüléséhez nekik kéne itthon maradni, nem a munkanélkülieknek.

Reménykedek benne, hogy egyszer bekövetkezik nyugaton a szélsőjobboldali ébredés és végre korlátozzák a bevándorlást, mert a vasfüggönyt magyarország határára azért nem akarok húzni(lehet, hogy ez az egyetlen megoldás).

2015. júl. 14. 00:43
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
95%
Igen! A fiatalok itthon maradnának, és szerelnék a Wartburgot, miközben pálinkát isznak és ordít a zene. Aztán felbontanának egy orosz vagy észak-koreai organikus, egészséges konzervet, miközben ordít a zene, a határon a katonák éppen aknának raknának le, miközben ordít a zene. A fiatalok ugrálnak és nevetnek, a katonák integetnek és nevetnek, a konzervet áruló boltos privjet privjet ordibál és nevet, és a kamera mindenkit figyel, és aki nem nevet, azt beledolgozzák a holnapi konzervbe, miközben a wartburgmotorral konzervgyárban ordít a zene
2015. júl. 14. 01:02
 2/39 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, te nem vagy tisztában az Európai Unió lényegével.

Ez nem baj, csak nézz utána, mert most éppen egy nagyon nagy hülyeséget kérdeztél, több szempontból is.

2015. júl. 14. 01:27
 3/39 A kérdező kommentje:
Az jelenlegi eu nem biztos, hogy örökre megmarad(szerencsére).
2015. júl. 14. 01:33
 4/39 A kérdező kommentje:

Szokásos liberális válasz, hogy hülye vagyok.

#1: Nem a Wartburgos gyerek vagyok. Nekem csak a munkaerő szabad áramlása nem tetszik, a szabad keresekedelem és a kapitalizmus igen.

2015. júl. 14. 01:36
 5/39 anonim ***** válasza:
96%
A kamerák már így is figyelnek mindenkit, lassan a seggünkbe is kamerát szerelnek...
2015. júl. 14. 01:42
 6/39 anonim ***** válasza:
9%
Szerinted miért lett kitalálva ez szabad áramlás?Pontosan azért hogy szétzilálják a nemzeteket,romba döntsenek országokat gazdaságokat,megszüntessék a nemzeti hova tartozás érzését...Aki kint él annak lehet több pénze van, de a nagy többség boldogtalan,a szüleik nagyszüleik mind itthon vannak,és amikor a szülőknek segítségre lenne szüksége akkor a gyerek kint termeli a pénzt egy idegen országnak pusztán azért mert hazáját szétzilálták,mert nem tud megélni többek között azért mert nincs munka,minden munkahelyet megszüntettek.A bevándorlásnak már rég gátat szabott volna minden ország,de nem tudnak mert meg van kötve a kezük,háttérhatalmak diktálnak,akik célja a teljes káosz teremtés.Németország társadalmát már sikerült szinte teljesen szétzilálják.Minden nemzetnek az volna az érdeke ha helyre állítaná saját nemzetét és saját gazdaságát és ledobná magáról a brüsszeli rabigát!!!Ideje lenne már nagyon,hogy felébredjen a bennünk lakozó oroszlán és nemzetünk kiálljon saját érdekeiért!!!
2015. júl. 14. 04:13
 7/39 anonim ***** válasza:
96%

Nem, annak ellenére, hogy nem tervezek kivándorolni.

Ad1: Nem, nem mindenki képes a szakmájában idehaza elhelyezkedni. Extrém példák: tengerbiológus, asszirológus. De nem is kell eddig elmenni, az országnak vajon hány esztétára, kulturális antropológusra, csillagászra, asztronautára, herpetológusra, szanszkrit nyelvészre, kvantumfizikusra, molekuláris biológusra, filmrendezőre vagy színművészre van szüksége?

Egyszerűen az ország mérete, demográfiája, földrajzi adottságai, szociális és gazdasági berendezkedése és egy tonna egyéb tényező nem kedvez bizonyos szakmáknak vagy akár szektoroknak.

(Igen, lehet persze mondani, hogy hülye, aki ilyen szakmát választ, de szerintem az ember, ha teheti, inkább olyan szakma felé orientálódjon, ami önmegvalósítás, amihez van hivatástudata, érdeklődése és tehetsége, ne csak kínszenvedős malomkerék legyen muszájból).

Ad2: Persze, sokan (és valszeg ők a többség) bőséggel találnának itthon munkát, főleg orvosok, szakápolók, általában véve eü dolgozók, csak hasonlítsd össze a hazai és a nyugati fizetésüket és munkakörülményeiket. Gáz, hogy lelépnek, de érthető, miért teszik.

A tömeges kivándorlás és az ezzel járó egyre több hiányszakma igen, súlyos probléma, de nem "vasfüggönnyel" és tiltással kéne megoldani, hanem emberhez méltó munkakörülmények és fizetések megteremtésével.

2015. júl. 14. 05:09
 8/39 anonim ***** válasza:
17%
Természetesen, és ha hazatoloncolnák a sok disszidenst, itthon pedig jól megbüntetnék őket.
2015. júl. 14. 06:06
 9/39 anonim ***** válasza:
51%

Melyik nyugati országokra gondolsz?

Mert például USA-ba és Kanadába elég nehéz kivándorolni főleg miután a rejtett erőforrás tett is érte.

2015. júl. 14. 07:22
 10/39 anonim ***** válasza:
45%
Rejtett erőforrás XD
2015. júl. 14. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!