Vona csúnyán leégett. Nevessük ki, oké? :D
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=N31EisYSgoo&feature=player_em..
Had' legyen egy jó napunk nekünk eltévelyedett nemjobbikos lelkeknek...
2010. márc. 4. 16:24
11/29 anonim válasza:
Gratulálok kérdező, és a videó készítőjének is, hogy csak ennyi telik tőletek. Kiragadott egy részletet a videóból és most azt hiszi(tek), hogy igazatok van meg nagyot mondtatok. Bocsi ezt buktad.
12/29 anonim válasza:
A kérdezőnek mondom, hogy direkt nem válaszolt először, utána válaszolt a kérdésre(a gyengébbek kedvéért).
13/29 A kérdező kommentje:
Fene, én csak egy jót akartam nevetni erre itt jöttök nekem az igazsággal :D
2010. márc. 4. 17:01
14/29 anonim válasza:
Én csak a kérdezőn tudok nevetni, vagyis inkább sajnálom, hogy nem értette meg a videót. A hosszabb teljes változatot kéne megnézni, nem a vágottat.
15/29 anonim válasza:
Kérdező!
Igen jól volt, az én eltévelyedett antijobbikos lelkemnek nagyon jól esett!
:D ;)
17/29 anonim válasza:
Egyébként:
http://www.youtube.com/watch?v=wQW1tWiwbiE&annotation_id=ann..
A videót, amin Vona elzárkózik az antiszemitizmustól a "napalmotAzsidókra" nevű felhasználó töltötte fel.
És NINCSEN megvágva!
Vona Gábor tényleg ezt válaszolja.
Ha nem hiszitek, nézzétek meg: 4:23-tól.
18/29 anonim válasza:
És mikor Fletó táncolt, na az milyen? XD
19/29 A kérdező kommentje:
Én Feribá táncán is nevettem okés? :D
2010. márc. 4. 17:27
20/29 anonim válasza:
Már nem azért, de a jobbikos videók is mindig kiragadnak egy-egy részletet, ami úgy már teljesen mást jelent. Ha a Jobbik csinálja az akkor oké, fordítva meg már szánalom? hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!