Mennyire dúl a szervkereskedelem magyarországon?
Jajj, ne!!!!
Ha te bármit is tudnál az urban legenden kívül, akkor nem ide írnál!
Már megint egy túliskolázott és filmeken nőtt tizenéves :)
Ha tudnánk, akkor már rég nem itt lennénk.
Gotham City
Persze, a kínai üzletek is erre szakosodtak :D
Ha tudsz valamit, akkor a rendőrségre menj, de úgy sem fogsz, mert az üldézi mániád miatt meg vagy róla győződve, hogy benne vannak a bizniszben, és veséket árulnak 2 gyorshajtási büntetés között :)
Koplárovics Béci: EZ szép volt :D
" és nem tudjuk semmi bizonyítékkal alátámasztani,"
" .....ezt biztos forrásból tudom."
ELég hamar keveredsz ellentmondásba :D
"biztos forrásból tudom" :D:D:D
Szabadon ébredők blog? mindenegyben blog? youtube videó? Ismerős ismerősének az ismerőse mondta? :D :D
Tudjátok mennyit ér egy egészséges szív vagy máj? annyit elárulok, hogy több tíz és százmilliós tételekről lehet beszélni és az senkinek sem gyanús, hogy a donor várólisták miért vannak betelve folyton? Azért mert a szerveket inkább pénzért értékesítik egy jól szervezett, nemzetközi hálózaton keresztül, aminek Európában mi magyarok vagyunk a fő ellátói.
Persze jöhet a jogos kérdés, hogy hol erre a bizonyíték? Nos, nyilván amit tudok, azt nem tudom konkrét bizonyítékokkal alátámasztani, mivel ha tudnám valószínűleg már rég nem élnék, de a forrásaim olyanok amiknek igen nagy hitelt adok, és abszolút megbízhatónak tartom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!