Mennyiért lehet eladni a májam egy részét?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, visszanő, a kérdés komoly.2015. máj. 14. 12:53
1/10 anonim válasza:
A májad egy része szerintem nem fog kelleni senkinek, hacsak nem szeret ilyesmit vacsorázni.
2/10 anonim válasza:
Nem nő vissza. Egy kis darab májjal amúgy sem megy senki semmire.
3/10 anonim válasza:
De visszanő. A máj a legjobban regenerálódó szervünk. Ha egy kis darabot kivágnak belőle, képes teljes szervvé alakulni pár hónap alatt, illetve a donorból kivágott rész visszanő 2-3 hónap után. Szerintem a transzplantációs klinikákon kellene érdeklődni.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Nem kis darabra gondoltam, hanem amennyi kell. H nekem is maradjon kicsi ami visszanőhet.
2015. máj. 14. 13:07
6/10 A kérdező kommentje:
3,4. Köszi! :)
2015. máj. 14. 13:08
7/10 anonim válasza:
Ha visszanő akkormásnak is visszanő és akkor kinek kellene ?
8/10 anonim válasza:
Annak akinek tönkremegy. Egy idő után visszafordíthatatlan károsodást is tud szenvedni (alkohol, kábítószerek), na akkor csak a transzplantáció segít.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha van egy kicsi, abból kifejlődik nagyra.
Ha nincs, akkor max ha csoda történik :)
De állítólag akik adtak májat betegnek, nagy részük hasmenéses, és gyengébb immunrendszerű lett, úgyhogy inkább nem...
2015. júl. 30. 14:59
10/10 anonim válasza:
Én csak az egyik szerettemnek adnék,ha szüksége lenne rá.De csak úgy másoknak adni pénzért nem éri meg,még plazmát sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!