Tényleg szervkereskedők lehetnek Szolnokon?
Fura....
Mo.,-n és mondjuk Ausztriában vagy akár Horváto.ban mekkora a szervkereskedelem aránya? Vis mennyire "elterjedt"?
Ez a marhaséág hogy az x-y üzlet próbafülkéjéből eltűnnek emberek néhány évente előjön.
Ajánlom figyelmedbe a dátumokat is :)
"5: Linket lécci."
Arra is lusta vagy, hogy megkeresd magadnak?
Egyrészt azért nem akarok linkelni, mert ha csak megkeresem a legelső google találatot, és belinkelem, esetleg beszólhatnak itt egyesek, hogy nem hiteles a forrás, és tuti kamu! De keress rá, elég sok információt fogsz találni!
A másik, hogy ez nem egy mai dolog, talán vagy 3 éve történt!
Amit én hallottam róla, hogy állítólag egy nő bement egy kínaiba (a bolt nevét nem említem, de arról is beszéltek), (gondolom azt hitték egyedül van), a próbafülkéből behúzták egy csapóajtón, és ott, helyben, az alagsorban akarták kivenni a szerveit!
Ott buktak le, hogy a barátja kint várt rá az üzlet előtt, feltűnt neki, hogy sokáig van bent, bement utána kérdezni, de azt mondták, nincs ott, ő meg kihívta a rendőröket!
Ha igaz a történet, a nőt már megborotválták az operálás helyén, de tovább nem jutottak, szóval épségben megúszta, de előtte ki tudja hányan nem! :(
Jól írtad, google első találat : urban legend. A MRFK és a Szentpéteri is cáfolta a híreket :)
Érdekes, hogy ez 2010-es cikk, viszont én már erről 2002 körül is hallottam, csak akkor még a lány barátja rendőr volt és a próbafülke előtt várt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!