Nem elég nekünk a Magyar Gárda?
Kik ezek egyáltalán? Hogy engedhetjük meg ezt egyáltalán egy demokratikus országban?
http://www.youtube.com/watch?v=eRqBYPYwcZw&feature=related
A cigánybűnözők hány embert raboltak ki öltek meg??
A gárda kinek ártott?
Gondolkodj el
És gondolod, hogy kimennek az utcára majd vele és belelőnek egy házba?Ne nevettesd már ki magad.Szerintem nem is volt éles.
Ja és képzeld.Amerikának és oroszországnak, meg még nagyon soknak van atomtöltete is. ÚÚÚR ISTEN! biztosan saját magukat akarják vele lebombázni.Meg az amerikaiak az otthontartott sörétessel niggerekre lőnek bronxba nem?
Ti tényleg nem vettétek észre hogy (Szerintem:D) csak poénból rakta fel a kérdést? Egyszerűen provokálni akar minket, de engem nem ver át. Szerintem egyébként ő is Jobbikos, amivel nincs semmi baj. Viszont az megrémít hogy erre mennyien felkapják a vizet :D
15/f
Így van. Ezt tapasztalom most is. Feltettem egy egyszerű kérdést, és egyből mindenki nekem ugrott, és uszító, gyűlöletkeltő módon elkezdte szítani ellenem a többieket.
Szerintem egy jogállamban, egy igazi demokráciában ilyen nem eshetne meg, és nagyon jó lenne, ha a mostani kormány kordonok közé szorítaná ezt a szélsőséges brigádot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!